• PRO TV
  • Facem Level – Episodul 12: zaSami a încheiat primul sezon cu un record în Facem Level Challenge

Facem Level – Episodul 12: zaSami a încheiat primul sezon cu un record în Facem Level Challenge

Facem Level – Episodul 12: zaSami a încheiat primul sezon cu un record în Facem Level Challenge

În episodul 12 din “Facem Level” și ultimul din acest sezon, AKollo l-a avut ca invitat special pe zaSami, care a răspuns provocării de a juca Apex, dar și de a-și demonstra priceperea în Geometry Dash, jocul care i-a pus în dificultate pe mulți dintre invitații lui AKollo.

Apex Legends este un joc de tip shooter battle royale și fost lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One pe 4 februarie 2019, fără niciun fel de anunț în prealabil. Jocul a fost anunțat chiar în ziua în care a fost lansat, dar tot s-a bucurat de succes. Pe scurt, Apex este despre supraviețuire, iar jucătorii care aterizează pe o insulă trebuie să caute arme și provizii, înainte de a încerca să învingă toți ceilalți jucători în luptă.

Vezi și: Facem Level – Episodul 11: Trex ne învață cum putem construi cele mai uimitoare mașinării în Scrap Mechanic

Invitatul din acest episod, zaSami, are 23 de ani, este din Timișoara și este jucator de Fortnite, la cel mai înalt nivel, participând chiar la turnee între țări. El are și un canal de Youtube, unde este urmărit de aproape 300.000 de persoane și are peste 1.000 de videoclipuri încărcate.

Chiar dacă Apex i-a dat puține bătăi de cap, zaSami a spart toate recordurile înregistrate până acum în Geometry Dash, provocarea pe care AKollo le-a dat-o de-a lungul a 12 episoade tuturor invitaților săi.

Vezi în materialul de mai jos cum s-a descurcat zaSami în acest episod

"Facem Level" este o emisiune marca protvplus.ro, care le aduce fanilor un jucător de top din România, sub îndrumarea căruia ”începătorul” Akollo va răspunde provocărilor celor mai tari jocuri video ale momentului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni