• PRO TV
  • (P) Tehnovest - magazinul online cu peste 120.000 de produse pneumatice, hidraulice și consumabile industriale

(P) Tehnovest - magazinul online cu peste 120.000 de produse pneumatice, hidraulice și consumabile industriale

(P) Tehnovest - magazinul online cu peste 120.000 de produse pneumatice, hidraulice și consumabile industriale

Tehnovest este un magazin reper la capitolul echipamente și accesorii pneumatice, hidraulice, dar și la capitolul consumabile industriale. Vorbim de un brand cu autoritate pe această piață de profil din România, un brand ce oferă publicului peste 120.000 de produse atent testate, deci înalt calitative.

Iată că de diversitate se bucură și cei interesați de rubrica de consumabile industriale. Se regăsesc în cadrul său elemente diverse, de la nipluri la fitinguri și multe alte asemenea.

O gamă extinsă de nipluri pentru cei aflați mereu în expansiune!

Rolul niplurilor este cel de a realiza conexiunea dintre țevi, conducte sau cabluri de dimensiuni mici. Teurile sunt elemente responsabile de realizarea conexiunilor dintre țevile, conductele sau cablurile cu diametre mari. Astfel, niplurile pot fi folosite la conexiunea țevilor sau a conductelor si cablurilor cu diametre mici, precum cele regăsite în sere și solarii, în special la capitolul sisteme de irigare.

O gama extinsă de nipluri este disponibilă pe tehovest.ro, în categoria consumabile industriale. Acestea au aplicații diverse, exemplul anterior enunțat reprezentând doar unul dintre ele.

Niplurile sunt înalt calitative, având în vedere că cele disponibile pe tehnovest.ro sunt confecționate din oțel inoxidabil în mare parte. Totuși, pentru o siguranță de 100%, atunci când vine vorba de niplurile de ungere, în special cele conice, este recomandată și achiziționarea capacelor de siguranță din plastic.

Nu se știe niciodată când un niplu nu este strâns suficient sau este atins din greșeală și se desface fără ca persoana în cauză să își dea seama. De aceea există aceste capace de siguranță, pentru a stopa, pe cât mai mult posibil, riscul de incidente, respectiv riscul ca o instalație să își piardă din stabilitate.

Rolul niplurilor în cadrul roților

Pentru a înțelege mai bine rolul niplurilor, trebuie știut că rulmenții roților prezintă nipluri de ungere, cunoscuți și sub denumirea de nipluri de lubrifiere. Aceștia reprezintă un racord mic ce se montează la rulment prin intermediul unui filet.

Rolul niplurilor de lubrifiere, precum cele disponibile în cadrul magazinului Tehnovest, este cel de a deservi ca orificiu pentru introducerea lubrifianului necesar în rulment. Fără aceste nipluri, respectiv fără posibilitatea de a introduce lubrifiant în rulment, dispozitivul sau mașina în cauză nu va rula lin.

Mai mult, prin intermediul niplului, iar aici depinde de model, se poate conecta un pistol de agregare printr-o simplă îmbinare. Pistolul de agregare realizează curgerea lubrifianului direct pe rulment.

Prin intermediul racordului cu niplu și prin intermediul pistolului de agregare este creată o lubrifiere continuă a rulmentului. Totodată, rulmentul sau rulmenții în cauză vor fi protejați de influențele externe, influențe ce ar putea deteriora deplasarea mașinilor sau a aparatelor.

Cei interesați regăsesc pe tehnovest.ro și modele diverse de pompe telescopice de agregare, despre care s-a vorbit anterior. Trusele de fitinguri fac parte din aceeași categorie extinsă de produse, alături de niplurile de ungere drepte cu cap plat, tip pâlnie, niplurile ce formează un unghi de 45 de grade și așa mai departe.

Echipa Tehnovest este dispusă să le ofere potențialilor clienți suport și cele mai bune sfaturi pentru a-și contura deciziile. Mai multe detalii în acest sens sunt regăsite pe tehnovest.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni