• PRO TV
  • (P) Anvelope online - modul simplu şi rapid de a comanda cauciucuri pentru mașina ta

(P) Anvelope online - modul simplu şi rapid de a comanda cauciucuri pentru mașina ta

(P) Anvelope online - modul simplu şi rapid de a comanda cauciucuri pentru mașina ta

În ziua de azi, cand avem nevoie de ceva, căutăm online. Acolo ne găsim și vacanțele, și hainele şi mâncarea. Și, dacă nu știai, tot online poți comanda un set nou de anvelope auto. Velopa.ro oferă acest serviciu şi reprezintă modalitatea cea mai simplă și mai rapidă de a avea cauciucuri cu care să le înlocuieşti pe cele vechi.

Niciodată nu a fost mai simplu de atât. Să stai comod pe o canapea și sa ai în faţa ochilor, pe un dispozitiv mobil de genul laptop, tabletă sau telefon, un uriaș magazin cu anvelope auto. Asta este Velopa.ro. Un magazin online cu mii de cauciucuri, de toate tipurile, așa încât să poți găsi exact acele modele care se potrivesc cel mai bine cu mașina ta.

Este foarte important ca mașina ta sa fie dotată cu un set de anvelope potrivit sezonului în care ne aflăm. Doar în felul acesta va rula fără niciun fel de probleme și nici nu te va pune în pericol pe tine sau pe familia ta și nici pe ceilalți participanți la trafic. 

Dacă e vară, cel mai bine este sa ai anvelope vara. În schimb, dacă e frig și există riscul să ningă sau să se formeze polei, este cazul ca mașina ta să aibă anvelope de iarna. Mai exista și varianta în care alegi pentru mașina ta anvelope all-season. Acestea imbina calitățile pe care le au celelalte două tipuri, oferind performanta atat pe perioda verii, cât şi iarna.

Cel mai important este sa ții cont de calitatea, dar și de starea în care se afla anvelopele. Căci dacă este afectata calea de rulare, adică anvelopele sunt uzate, tocite, ele nu vor mai avea un contact bun cu solul și nu îți vor mai oferi niciun fel de siguranţă. Cu cauciucuri tocite nici nu vei frâna suficient de bine, nici nu vei circula în condiții optime, pentru că riști să transformi maşina într-o sanie fără oprire.

Așadar, dacă ai nevoie de un set de anvelope vara, Velopa.ro este locul unde trebuie să cauti. La fel și pentru anvelope iarna sau anvelope all-season. Pe site le vei găsi ușor după dimensiuni. Și mai există o variantă: să le cauți în ordine alfabetică, după producător.

Peste 50 de producători din întreaga lume comercializeaza anvelope prin intermediul Velopa.ro. Vei găsi aici atât producători din zona premium, cât și anvelope de buget, pentru cei care nu își permit o cheltuială foarte mare, dar totuși vor sa respecte recomandările polițiștilor rutieri și, totodată, sa fie în siguranță pe șosele.

Spre exemplu, vei găsi atât anvelope din gama de buget ale unor branduri cunoscute precum Winrun, Compasal, Hilo și Radar. Toate aceste mărci au un raport excelent calitate pret. Oferă performanțe foarte bune, iar tehnologia folosită la fiecare anvelopa demonstrează faptul că tehnologia nu a fost compromisă. 

În gama anvelopelor premium se înscriu, printre altele, Bridgestone, Pirelli si Continental. Sunt mărci care oferă anvelope ultra performante, cu un design inovativ, elegant, cu o calitate incontestabilă a materialului din care sunt fabricate.  Vei găsi anvelope atât pentru autoturisme de pasageri, cât și pentru SUV-uri, remorci, camioane și dubiţe, cauciucuri de vara, de iarna sau anvelope all-season.

Intră pe Velopa.ro şi alege-ţi setul de anvelope potrivit pentru mașina ta. În magazinul online găsești o varietate mare de produse disponibile imediat. Le poți comanda simplu, din confortul casei tale, iar ele îți vor fi aduse la usa în cel mai scurt timp. În plus, beneficiezi și de livrare gratuită.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni