• PRO TV
  • (P) Vrei un dormitor matrimonial de vis? Află ce NU trebuie să-ți lipsească din el!

(P) Vrei un dormitor matrimonial de vis? Află ce NU trebuie să-ți lipsească din el!

(P) Vrei un dormitor matrimonial de vis? Află ce NU trebuie să-ți lipsească din el!

Cuplul care se va bucura de această încăpere va avea nevoie de confort și de intimitate, ceea ce presupune ca amenajarea dormitorului să țină cont de nevoile celor doi parteneri, pentru ca acesta să devină un refugiu pentru ei, un loc în care își vor încărca bateriile după o zi lungă petrecută la job. De altfel, acest spațiu este și cel mai generos, fiind și cea mai “populară” cameră din casă, cel puțin asta susțin revistele și emisiunile de design interior. 

Dacă vrei să creezi un decor deosebit, un loc ideal pentru citit sau pentru vizionat filme, atunci trebuie să amenajezi dormitorul în mod inteligent și creativ, luând în considerare ideile specialiștilor în domeniu, dar și numeroasele informații utile, pe care le poți descoperi pe Internet, pe diverse bloguri și site-uri dedicate. 

Iată ce NU trebuie să lipsească din dormitorul tău matrimonial pentru a te simți confortabil!

1. În primul rând, elementul cheie este patul matrimonial, acela care trebuie să fie refugiul tău pentru relaxare și pentru odihnă. Cercetează cu atenție gama de paturi tapițate din mediul online și alege exact ceea ce se potrivește cu imaginea pe care ți-ai făcut-o deja despre decorul dormitorului tău de vis. Fiind elementul central, trebuie situat în mijlocul camerei și încadrat între două noptiere, în așa fel încât ambii parteneri să aibă la îndemână cele necesare.

2. Lenjeria de pat trebuie să fie neapărat una fină, luxoasă, confecționată din materiale de calitate superioară, în așa fel încât să ai parte de confortul mult dorit. Deși vei fi tentat să nu acorzi o mare importanță acestui amănunt, totuși, ea rămâne o investiție care, pe termen lung, va merita. Ține cont de țesăturile din care este realizată și alege unele mai subțiri sau mai groase, în funcție de temperatura din interiorul dormitorului;

3. Șifonierul este un alt element care nu poate lipsi dintr-un dormitor, mai ales dacă nu ai dressing separat în casă. Acesta trebuie să fie spațios, în așa fel încât să încapă îmbrăcămintea ta și cea a jumătății tale, să aibă un aspect care să se armonizeze cu stilul de amenajare pe care l-ai ales și, neapărat, să aibă dimensiunile potrivite pentru a nu încărca spațiul. Dacă are și o oglindă, este perfect pentru persoanele cochete, care doresc să arate foarte bine, chiar și atunci când se îmbracă în pijamale

4. Un fotoliu confortabil (poate fi și dintr-un alt set de mobilier, nu neapărat din același cu patul și cu dulapul), amplasat în apropierea ferestrei, este ideal pentru amenajarea unui spațiu cozy și relaxant. Mai mult, acesta este ideal dacă vrei să îți creezi un colț pentru tine, în care să citești, să vizionezi un film sau, pur și simplu, să-ți arunci o haină atunci când te grăbești să pleci în oraș;

5. Accesoriile care completează decorul de vis nu pot lipsi din dormitorul tău matrimonial, așa că nu ezita să folosești lumânări parfumate, tablouri cu mesaje romantice sau motivaționale, fotografii personale, obiecte decorative, multe vaze cu flori sau plante în ghiveci, și nu numai. 

În concluzie, dacă vei ține cont de aceste detalii importante, atunci dormitorul tău matrimonial va deveni o oază de liniște, cu un decor inedit. Adună cât mai multe informații utile în acest sens, respectă întocmai sfaturile specialiștilor și achiziționează doar lucruri care te fac să te simți bine!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni