• PRO TV
  • Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la “Ferma. Orășeni versus săteni”

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la “Ferma. Orășeni versus săteni”

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la “Ferma. Orășeni versus săteni”

Ana Maria Ababei este una dintre concurentele care intră în Ferma, determinată și motivată să câștige titlul de Fermierul anului.

Dacă ți se pare că o cunoști, ei bine, Ana Maria a participat în 2015 la Vocea României, reușind atunci să întoarcă două scaune: al lui Smiley și al lui Marius Moga. Deși pasiunea ei este muzica și cântă încă din copilărie, Ana Maria, în vârstă de 25 de ani, a decis să ia o pauză și să intre în Ferma, pentru o nouă experiență.

Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările.”

Autentică și tradițională, Ana Maria este săteanca convinsă. Și-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, știind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să ”dea muzica mai tare” și să se distreze alături de ea. Aceeași stare de spirit vrea să o transmită și în concurs, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată și că poate avansa în luptă. Chiar dacă pare pacifistă, Ana Maria spune că, dacă este acuzată pe nedrept, începe cearta. 

Vom afla cum se descurcă pe parcurs și dacă această provocare va fi potrivită pentru ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni