• PRO TV
  • Lista completă a concurenților care au intrat în Ferma. Ei vor lupta pentru titlul de “Fermierul anului”

Lista completă a concurenților care au intrat în Ferma. Ei vor lupta pentru titlul de “Fermierul anului”

Lista completă a concurenților care au intrat în Ferma. Ei vor lupta pentru titlul de “Fermierul anului”

Un nou sezon al reality show-ului Ferma începe, în curând, la PRO TV. În competiție vor intra 16 concurenți, care se pregătesc de o experiență cu multe lipsuri, față de viața lor de zi cu zi.

Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. 

Opt orășeni și opt săteni. În total, vor fi 16 competitori deciși să demonstreze că sunt gata să-și testeze propriile limite și, datorită mediului din care provin, sunt pregătiți pentru orice provocare în viață. 

Cei 16 concurenți care au decis să intre în provocarea Ferma sunt: Alina Pușcău, Cezar Ouatu, Anda Adam , Paul Diaconescu, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, în echipa orășenilor, și Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea, Ana Maria Ababei, Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, în echipa sătenilor.

Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile: atât personal, cât și profesional”, spune Viviana Sposub, membră a echipei sătenilor.

De cealaltă parte, George Piștereanu este pregătit să dovedească faptul că și un orășean poate face față provocării: ”Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat.”

Cine va rezista și va reuși să câștige premiul cel mare de 50.000 euro, înseamnă că a reușit să îmbine experiențele trecute cu realitatea fermei.    

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni