• PRO TV
  • Loredana Groza, mai sexy ca niciodată într-o rochie mulată și decoltată. Cum a fost fotografiată

Loredana Groza, mai sexy ca niciodată într-o rochie mulată și decoltată. Cum a fost fotografiată

Loredana Groza, mai sexy ca niciodată într-o rochie mulată și decoltată. Cum a fost fotografiată

Loredana Groza este una dintre cele mai active vedete autohtone pe rețelele de socializare. Nu trece zi fără ca artista să își încânte fanii cu ipostaze incendiare și sexy. 

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Loredana adoră transformările și este una dintre vedetele care au reușit să se reinventeze permanent. Artista a împlinit în această vară 50 de ani, însă timpul pare că nu și-a pus amprenta pe fizicul său. 

Loredana se simte extrem de bine în pielea sa, iar asta se vede și în fotografiile pe care le publică pe Facebook sau Instagram. 

Recent, vedeta a postat o fotografie în care apare într-o rochie neagră, mulată și foarte decoltată, iar fanii nu au putut rămâne indiferenți în fața acestei ipostaze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for tonight???? #summernight #livinglavidalocca #agurida❌❌

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on


Fotografia a stârnit un val de reacții din partea prietenilor virtuali ai Loredanei Groza. Unii dintre ei au comparat-o cu Jennifer Lopez, alții și-au declarat fără rețineri iubirea, iar cei mai mulți i-au scris artistei că arată extrem de bine. 

"Femeia a fost făcută să provoace bărbatul", "O ținută care vă pune în valoare și vă avantajează foarte mult. Sunteți superbă!" sau "Boom sexy" sunt doar câteva dintre mesaje primite de Loredana ca reacție la imaginea publicată pe contul oficial de Instagram. 



Vezi și -> Întrebarea Mesei Rotunde - Roxen: „Nu m-aș întoarce la iubitul meu”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni