• PRO TV
  • (P) Implantul de păr - o soluție sigură și cu rezultate garantate

(P) Implantul de păr - o soluție sigură și cu rezultate garantate

(P) Implantul de păr - o soluție sigură și cu rezultate garantate

Aspectul fizic este un element important în baza căruia încrederea în sine poate crește sau, dimpotrivă, poate scădea drastic. Atunci când nu suntem mulțumiți de felul în care arătăm, acest lucru se vede în atitudinea pe care o avem.

Fie că vorbim de forma corpului nostru, de aspectul părului, de hainele pe care le purtăm - toate acestea pot contribui într-o măsură sau alta la încrederea pe care o afișăm în societate. Pentru că de fiecare dată când încrederea scade sau crește, atitudinea noastră este alta.

După cum precizam mai sus, podoaba capilară poate reprezenta un motiv de scădere a încrederii de sine, în special atunci când aceasta nu este suficient de bogată, când nu are un aspect sănătos sau chiar lipsește cu desăvârșire. Aceste situații sunt din ce în ce mai des întâlnite în zilele noastre, devenind aproape o normalitate.

De cele mai multe ori pilulele minune ce promit rezultate imediate și peste așteptări sunt de fapt simple amăgiri. Pot spre exemplu să schimbe foarte puțin situația, însă nu așa cum ne așteptăm.

Însă tehnologia a avansat atât de mult în ziua de azi încât putem obține părul frumos, sănătos și, mai ales, natural la care visam. Soluția? Implantul de păr.

Deși bărbații sunt cei care se confruntă mai repede cu problema căderii părului, sunt și multe femei ce trec prin această situație. Implantul de păr este o procedură indicată pentru bărbați și femei deopotrivă. Este o modalitate de redobândire a podoabei capilare dorite, sigură și cu rezultate garantate.

Clinica Dr. Felix Hair Implant - rezultate garantate prin tehnica Quality FUE

În momentul în care ne hotărâm să apelăm la un implant de par pentru a ne redobândi încrederea de sine, este necesar să apelăm la serviciile unor profesioniști.

În cadrul Clinicii Dr. Felix Hair Implant activează o echipă de medici ultraspecializati în transplant de păr prin tehnica Quality FUE. Aceștia activează și în cadrul unor clinici cunoscute din Amsterdam, Geneva și Paris, așadar dispun de un bagaj de cunoștințe și o experiență mult mai mare decât a multor simpli tehnicieni ce realizează implanturi de păr la alte clinici.

O altă diferență majoră față de alte clinici de acest tip este faptul că la Dr. Felix Hair Implant absolut toate etapele implantului de păr (consultație, marcarea zonelor donatoare și primitoare, anestezia, extracția și implantarea grefelor de păr) sunt realizate exclusiv manual de către echipa de specialiști a clinicii.

Dacă aceste informații expuse până acum nu sunt suficiente, atunci mărturiile unora dintre cei peste 5500 de pacienți care au beneficiat de implant de păr în cadrul clinicii pot fi regăsite direct pe site-ul oficial drfelixhairimplant.ro. Pe lângă acestea, avem la dispoziție o galerie foto de tip înainte - după, unde putem vizualiza concret rezultatele fabuloase obținute de-a lungul timpului.

Le recomandă oameni simpli, le recomandă chiar și persoane cunoscute din lumea mondenă, așadar de ce să nu apelăm la serviciile clinicii Dr. Felix Hair Implant dacă dorim rezultate vizibile? Mai bine mergem la sigur decât să încercăm înainte fel și fel de metode minune, iar într-un final să ajungem la concluzia că trebuia de la început să optăm pentru implantul de păr.

Mai multe informații în legătură cu serviciile puse la dispoziție de Clinica Dr. Felix Hair Implant, cei interesați regăsesc direct pe site-ul oficial.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni