• PRO TV
  • (P) Damigeana 25L din sticla este unul dintre recipientele care nu trebuie să-i lipsească niciunui gospodar!

(P) Damigeana 25L din sticla este unul dintre recipientele care nu trebuie să-i lipsească niciunui gospodar!

(P) Damigeana 25L din sticla este unul dintre recipientele care nu trebuie să-i lipsească niciunui gospodar!

Vara este pe terminate motiv pentru care gospodarii și gospodinele își fac planuri cu privire la activitățile care trebuie întreprinse o dată cu venirea toameni. Dacă pentru copii și tineri venirea toamnei înseamnă începerea anului școlar, pentru gospodine și gospodari venirea toameni presupune realizarea altor activități.

Pentru gospodine începerea sezonului de toamnă presupune realizarea compotului, zarzavatului, sucului de roșii, diverse tocane, etc, în timp ce pentru gospodari venirea toamnei presupune începerea pregătirilor pentru realizarea vinului și a țuicii. Atât gospodinele cât și gospodarii trebuie să se asigure ca au recipientele necesare pentru a putea desfășura activitățile care trebuie realizate o dată cu venirea toamnei.

Damigeana este unul dintre recipientele care nu trebuie să lipseasca din locul destinat depozitării recipientelor pentru băuturi

Damigeana 25L din sticla este unul dintre recipientele care nu trebuie să lipsească din beciul sau debaraua în care sunt recipientele cu băuturi alcoolice. Aceasta este foarte utilă având în vedere că este încăpătoare și că este realizată din sticlă. După realizarea vinului sau a țuicii, damigeana este una dintre cele mai bune soluții pentru depozitarea acestor băuturi alcoolice. De asemenea, aceasta este utilizată și pentru depozitarea diverselor sucuri realizate în timpul anului. Avantajele oferite de către aceasta face ca damigeana să se găsească în casa oricărui gospodar care prepară sau bea băuturi alcoolice, în special vin sau țuică. Pentru a putea prepara vinul într-un astfel de recipient este necesar ca acesta să fie prevăzut cu un dop special conceput pentru fermentarea vinului. Utilizând un astfel de dop se permite eliberarea dioxidului de carbon care este degajat în timpul fermentației alcoolice. Acesta nu este singurul avantaj oferit de către utilizarea unei damigene, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

  • Au un volum mare de depozitare a lichidelor. Damigeana este cea mai bună soluție în cazul în care este necesar un recipient din sticlă în care să poată fi depozitată o cantitate mare de lichid. Pe piața de specialitate există o varietate mare de modele de damigene, acestea putând avea chiar și o capacitate de depozitare de 50 litri.
  • Lichidul depozitat în damigeană nu își schimbă culoarea, gustul sau mirosul. Acest lucru se datorează faptului că damigeana este realizată 100% din sticlă, acest material nepermițând schimbarea gustului, mirosului sau culorii lichidelor depozitate în astfel de recipiente. Acest avantaj este foarte important pentru ca vinul sau rachiul să fie depozitat într-un mod cât mai corect. Nici unui consumator de vin sau de țuică nu îi place ca băutura consumată să aibă un miros sau gust nespecific motiv pentru care este necesară depozitarea acestor băuturi alcoolice în damigene din sticlă.
  • Sunt foarte ușor de curățat. Damigeana este recipientul utilizat pentru depozitarea vinului sau a rachiului care se curăță cel mai ușor. Apă și soluție pentru curățarea recipientelor din sticlă este tot ceea ce este necesar pentru a putea curăța damigeana. De asemenea, damigeana nu capătă mirosuri neplăcute, acesta fiind un alt mare avantaj oferit de către utilizarea damigenelor.a
  • Sunt ușor de depozitat dar și de transportat. Spre deosebire de un butoi, damigeana este mult mai ușor de transportat dar și de manevrat sau depozitat. Este adevărat că nu se compară sub nici o formă cantitatea care poate fi depozitată într-un butoi cu cantitatea care poate fi depozitată într-o damigeană însă pot fi utilizate fără nici un fel de probleme mai multe damigene.
  • Damigeana oferă un sistem de închidere ermetic, detaliu extrem de important pentru ca vinul sau rachiul să fie păstrate într-un mod cât mai corect.
  • Poate fi utilizată fără nici un fel de problemă pentru o perioadă foarte lungă de timp. În cazul în care este ferită de eventualele accidente care pot conduce la spargerea acesteia, damigeana este recipientul care poate fi utilizat o perioadă foarte lungă de timp. Sunt multe persoane care dețin damigene și de peste 20 – 25 ani, acestea fiind și în momentul de față utilizate fără nici un fel de problemă.

Achiziționează rapid, simplu și la un raport preț - calitate foarte bun damigeană din sticlă

Pentru că pe piața recipientelor utilizate pentru depozitarea lichidelor există o varietate mare de damigene și prețul cu care acestea sunt comercializate diferă foarte mult trebuie identificat magazinul care comercializează la cel mai bun raport preț - calitate pentru a nu fi nevoit să plătești mai mult decât trebuie. Acesta nu trebuie căutat prea mult pentru că poartă numele de ColumnaShop.ro, magazinul online care comercializează multe categorii de produse la prețuri fără concurență. De asemenea, și calitatea oferită este premium motiv pentru care se întrunesc toate motivele pentru care acest magazin online să fie accesat de către toate persoanele care au nevoie de produse de menaj și uz casnic, lenjerii, produse auto, jucării pentru bebe și copii, articole sportive sau scule electrice și unelte. De asemenea, acesta este magazinul online care comercializează damigene la cel mai bun raport preț - calitate.

Concluzii

Având în vedere avantajele oferite de către utilizarea damigenei aceasta este soluția ideală la care trebuie să recurgă gospodarii care au nevoie de recipiente pentru depozitarea vinului sau a rachiului. Aceste două băuturi alcoolice sunt foarte populare printre persoanele care consumă alcool motiv pentru care astfel de băuturi trebuie să fie depozitate în cele mai bune condiții. Depozitând vinul sau rachiul în damigene acesta poate fi consumat în cele mai bune condiții chiar și peste 15 – 20 ani atât timp cât damigenele sunt ferite de razele soarelui și sunt depozitate în locații în care temperatura aerului este constantă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni