• PRO TV
  • Cine e noua iubită a lui Brad Pitt: cu 29 de ani mai tânără și combinația perfectă dintre Angelina Jolie și Irina Shayk

Cine e noua iubită a lui Brad Pitt: cu 29 de ani mai tânără și combinația perfectă dintre Angelina Jolie și Irina Shayk

Cine e noua iubită a lui Brad Pitt: cu 29 de ani mai tânără și combinația perfectă dintre Angelina Jolie și Irina Shayk

Au trecut patru ani de când Brad Pitt s-a despărțit de Angelina Jolie, însă până acum actorul nu a avut nicio relație oficială. Evident, zvonuri au existat, iar presa tabloidă l-a legat de diverse femei mai mult sau mai puțin celebre, de la Kate Hudson și Charlize Theron până la Alia Shawkat.

Acum tabloidele scriu că Brad Pitt a făcut o nouă cucerire. Actorul în vârstă de 56 de ani ar fi într-o relație cu modelul german de origine poloneză Nicole Poturalski. Nemțoaica are 27 de ani și a fost văzută în compania megastarului de la Hollywood.Sursa foto: INSTAGRAM

Pe lângă faptul că este extrem de frumoasă și pare combinația ideală dintre Angelina Jolie și Irina Shayk, Nicole Poturalski vorbește 5 limbi, este mămică și a pus bazele unei organizații care ajută rechinii.

O sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi se poartă că niste “adolescenți îndrăgostiți”. “Se sărutau, iar Brad era super grijuliu cu ea. Erau într-un loc destul de public, dar nu părea că le pasă prea tare”.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni