• PRO TV
  • Starurile de la Hollywood, devastate de moarte lui Chadwick Boseman. Ce au transmis pe rețelele sociale

Starurile de la Hollywood, devastate de moarte lui Chadwick Boseman. Ce au transmis pe rețelele sociale

Starurile de la Hollywood, devastate de moarte lui Chadwick Boseman. Ce au transmis pe rețelele sociale

Chadwick Boseman a încetat din viață, vineri, 28 august, după ce lupta de aproximativ patru ani împotriva cancerului.

Chadwick Boseman fusese diagnosticat cu cancer de colon în stadiul 3 în 2016, iar de atunci a dus o luptă grea cu boala. 

"Cu o durere nemăsurată, confirmăm decesul lui Chadwick Boseman", a declarat vineri. „Chadwick a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III în 2016 și s-a luptat cu acesta în ultimii patru ani, pe măsură ce a progresat în stadiul IV. Un adevărat luptător, Chadwick a perseverat prin toate acestea și v-a adus multe dintre filmele pe care le-ați iubit atât de mult. De la “Marshall” la “Da 5 Bloods” și multe altele, toate au fost filmate în timpul și între nenumărate intervenții chirurgicale și chimioterapie. A fost onoarea carierei sale de a-l interpreta pe Regele TChalla în Black Panther. "

De-a lungul anilor, Boseman a apărut în mai multe filme Avengers, debutând ca Black Panther în Captain America: Civil War din 2016. Doi ani mai târziu, a avut propriul său film, Black Panther. În 2019, Black Panther a apărut și în Avengers: End Game.

După moartea sa, distribuția Black Panther și alți actori din Avengers și-au împărtășit gândurile pe social media. 

O să-mi lipsești, priete”, a postat Chris Hemsworth pe Instagram. "Absolut sfâșietor. Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Dragoste și sprijin familiei."

"Sunt absolut devastat. Este mai mult decât sfâșietor", a scris Chris Evans, postând două fotografii cu Boseman. "Chadwick a fost special. A fost un artist profund și curios. Mai avea multe lucruri grozave de făcut. Sunt veșnic recunoscător pentru prietenia noastră."

Rugăciunile mele se îndreaptă către familie și către cei dragi lui Chadwick”, a scris Chris Pratt pe Twitter. "Lumii îi va lipsi talentul său extraordinar. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul."

Jamie Foxx, Mark Ruffalo, Don Cheadle, Dave Bautista și multe alte vedete au postat mesaje prin care și-au exprimat regetul privind decesul actorului.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Macaulay Culkin și salariile sale de top în cinematografie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni