• PRO TV
  • Ce mesaj i-a trimis Chadwick Boseman prietenului său, Josh Gad, înainte de a muri

Ce mesaj i-a trimis Chadwick Boseman prietenului său, Josh Gad, înainte de a muri

Ce mesaj i-a trimis Chadwick Boseman prietenului său, Josh Gad, înainte de a muri

Vestea că Chadwick Bosemann, actorul principal din Black Panther, a murit a cutremat întreg Hollywood-ul, toate starurile fiind afectate de pierderea marelui actor.

Chadwick Boseman a murit în data de 28 august, la vârsta de 43 de ani, iar acum prietenul lui, Josh Gad, a împărtășit un mesaj înduioșător pe care l-a primit de la actor, înainte de a muri.

Vedeta din pelicula Frozen, Josh Gad, a postat pe twitter o serie de imagini, urmate de textul "Astăzi sparg tăcerea pentru a împărtăși ceva frumos. Acesta este unul din ultimele mesaje pe care mi l-a trimis @chadwickboseman. Acesta știa cât de prețios este fiecare moment. În nopțile trecute, Raiul și-a primit unul din cei mai puternici îngeri. "

Mesajele fac referire la starea mentală a lui Chadwick în ultimele lui săptămâni de viață.

"Dacă ești în Los Angeles, te-ai trezit dimineața  auzind sunetul domol al ploii. Dacă ești ca mine, poate te-ai uitat la prognoza meteo și ai văzut că urmează să plouă pentru trei zile la rând, poate nu fără pauze pentru a zări câte o rază de soare, dar totuși va ploua torențial. Grozav! Suntem blocați în această nenorocită de carantină din cauza COVID-19 și acum nu primim nici soare. Of! Dar pentru că ploaia s-a oprit și norii s-au împrăștiat, te îndemn să ieși afară să tragi aer în piept! Observă cât de curat este aerul acum, observă cerul care a luat o pauză de trei săptămâni de la poluarea din străzile unde se circulă bară la bară, și cum ploaia de azi a dat Orașului Îngerilor o scăldare mult mult așteptată. Ar trebui să trăim fiecare clipă și să ne bucurăm de simplitatea creațiilor Domnului, fie că cerul este senin sau înnorat. Și dacă aerul este curat acum, și mâine va ploua din nou, voi scoate borcane afară pentru a prinde ploaia. Dacă filtrezi apa de ploaie, vei avea o apă mai alcalină decât orice apă  îmbuteliată de brand pusă la vânzare", i-a scris Chadwick Boseman prietenului său.

Cei doi lucraseră împreună la filmul 2017 “Marshall”, ce a fost lansat în timpul luptei lui Chadwick cu boala.

Sursa foto: Getty Images

Vezi si: 
Mihai Bobonete povestește despre cazul unei fetițe cu autism sever care a rostit pentru prima oară numele “Bobiță”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni