• PRO TV
  • Work From Asia îşi schimbă strategia şi recrutează colaboratori din România

Work From Asia îşi schimbă strategia şi recrutează colaboratori din România

Work From Asia îşi schimbă strategia şi recrutează colaboratori din România

După zece ani de activitate, WORK FROM ASIA, compania de plasare a forţei de muncă din Asia în România, a luat decizia de a implementa un nou model de business, care de această dată vizează direct colaborarea cu personalul din ţară.

Decizia fără precedent vine în contextul din ce în ce mai accentuat al crizei, când există o deschidere şi disponibilitate mai mare din partea forţei de muncă locale, pentru care WORK FROM ASIA şi-a propus să realizeze un pachet financiar atractiv, adresabil potenţialilor colaboratori din orice zonă de activitate. 

Modelul propus de compania de plasare a personalului presupune colaborarea cu partneri care în schimbul unui comision de 10% să contribuie activ la încheierea contractelor de angajare a forţei de muncă asiatică în România.

,,În plină pandemie am realizat că singura şansă e aceea de a fi creativi şi dispuşi la schimbare, aşa că adaptăm regulile şi deschidem uşa tuturor celor care vor să muncească.  Contractele mari, încheiate cu firmele de construcţii, de exemplu, care se traduc prin angajarea a zeci de muncitori asiatici pot fi extrem de profitabile pentru potenţialii colaboratori. Mai mult decât atât, sunt de interes si contractele de aducere a forţei de muncă asiatice pentru fabricile de textile, fermele agricole, firmele de curăţenie, hoteluri şi restaurante, practic tot ce are legatură cu segmentul HoReCa.”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, General Manager WORK FROM ASIA.

Una dintre companiile cu cea mai mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, care încă din 2010 a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte de recrutare pentru aproape toate domeniile de business, WORK FROM ASIA asigură forţă de muncă din ţări precum: Filipine, Vietnam, Nepal, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, India şi Bangladesh.

WORK FROM ASIA, parte integrantă a grupului de firme ISROM GROUP, o agenţie de plasare a forţei de muncă care şi-a făcut o misiune din a sprijini muncitorii şi a de a urmări întreaga lor evoluţie pe teritoriul României, din momentul intrării lor în ţară, până la plecare.

Vezi și: Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni