• PRO TV
  • Patty Smyth, dezvăluiri despre căsnicia cu John McEnroe: „Trebuie să continui să faci sex”

Patty Smyth, dezvăluiri despre căsnicia cu John McEnroe: „Trebuie să continui să faci sex”

Patty Smyth, dezvăluiri despre căsnicia cu John McEnroe: „Trebuie să continui să faci sex”

Dacă exista o femeie care să reziste lângă neastâmpăratul John McEnroe, aceea nu putea fi decât Patty Smyth. Cântăreața și fostul mare jucător de tenis au vorbit despre secretele mariajului lor de 23 de ani.

Patty Smyth și John McEnroe sărbătoresc 27 de ani de relație și 23 de ani de la nuntă cu primul album de studio lansat de ea în ultimii 28 de ani. Fiecare a apărut în viața celuilalt la momentul potrivit, la o petrecere de Crăciun în anul 1993. Ea, o femeie divorțată, își creștea fiica singură; el, despărțit de soția de atunci, cu care avea 2 băieți și o fată, se pregătea să se lase de tenis.

Opt luni mai târziu mergeau la prima lor întâlnire și totul s-a legat între ei de parcă ar fi fost făcuți unul pentru celălalt. Azi, Patty și John au două fete împreună: Anna (24 de ani) și Ava (21 de ani).

Întrebați care sunt lucrurile care i-au ținut împreună în acest timp, cântăreața a dezvăluit că sexul este pe locul întâi. „Trebuie să continui să faci sex”, spune Patty Smyth (63 de ani) pentru revista People.

Patty Smyth și John McEnroe în 1995, la decernarea premiilor Oscar. FOTO: Getty Images

Un alt secret al căsniciei lor de durată este privilegiul de a duce o viață „în umbră”, departe de camerele de filmat.

Pentru mine a fost o chestie de superstiție. Nu am vrut să spun: Hei, uitați-vă la noi, suntem un cuplu fericit! Am avut acest sentiment că vom rămâne împreună dacă vom sta în umbră, iar dacă ne-am afișa, acest lucru nu se va întâmpla”, a mai spus cântăreața. 

Patty Smyth a mai fost căsătorită cu rockerul Richard Hell și are cu el o fată, pe nume Ruby (34 de ani). John McEnroe (61 de ani), care a câștigat 77 de turnee în cariera sa de jucător de tenis, a mai fost căsătorit cu Tatum O’Neal. Împreună au 2 băieți și o fată: Kevin (34 de ani), Sean (33 de ani) și Emily (29 de ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni