• PRO TV
  • (P) Nouă platforma online Avocat365 – avantaje pentru clienți și avocați

(P) Nouă platforma online Avocat365 – avantaje pentru clienți și avocați

(P) Nouă platforma online Avocat365 – avantaje pentru clienți și avocați

Instituirea stării de urgență în urmă cu câteva luni a dus inevitabil la o serie de conflicte și probleme de natură juridică, ce au avut nevoie de rezolvare rapidă. Dar, colaborarea clasică între client și avocat nu a mai putut avea loc, așa că multe case de avocatură s-au reprofilat și și-au dezvoltat activitatea în mediul online.

Au început să ofere consultanță juridică de la distanță, prin intermediul telefonului sau internetului, fiind un mod simplu și rapid de a rezolva numeroase chestiuni și cazuri.

Indiferent că vorbim de avocat Bucuresti sau din orice alt oraș al țării, acum este mult mai simplu să-și crească vizibilitatea în online, prin intermediul unei platforme special concepute, ne mărturisește Claudia Chiriță, avocat de profesie. S-a dorit adunarea într-un singur a avocaților de pe întreg teritoriul României, cu sau fără experiență în arii variate de expertiză, pentru a facilita conexiunea directă și colaborarea dintre avocat și client. Vorbim despre  Avocat365 o platforma care chiar reunește avocați din diverse domenii de activitate și care pune la dispoziția consumatorilor un mod simplu și intuitiv de căutare și conectare cu un avocat.

Avantaje pentru clienți

Nouă platforma online aduce o serie de beneficii pentru cei în căutare de un avocat. Este locul unde vei găsi un avocat în raport de propriile nevoi platforma oferind o serie de criterii de căutare printre case se numără specializarea, experiență profesională, locația sau părerile recenziile oferite de alți clienți. Lista de avocați publicată pe Avocat365 se extinde constant, la acest proiect încă se lucrează la o serie de aplicații care să ușureze procesul de căutare al unui avocat. Însă, în acest moment găsești avocat din București sau avocați din fiecare oraș al țării, pregătiți să te ajute în rezolvarea problemelor juridice!

Căutarea și interacțiunea cu un avocat pe această platforma online sunt gratuite și se realizează foarte simplu. Fiecare avocat dispune de un profil profesional, pe care și-l personalizează cu cele mai importante date privind profesia. Vei putea să afli în câteva minute, dacă este avocatul care ți se potrivește, din experiență pe care o are, cazurile asemănătoare pe care le-a rezolvat și părerile celorlalți clienți, care apar la profilul acestuia.

Avantaje pentru avocați

Acest director servește că referință utilă tuturor celor interesați de un avocat. Listarea pe platforma online Avocat365 este foarte simplă iar beneficiile aduse odată cu apariția pe acest site sunt multiple, acestea crescând dacă se optează pentru trecerea de la o simplă listare la achzitia unui abonament Premium. Cu privire la tinerii avocați stagiari s-a gândit o modalitate de a veni în sprijinul acestora prin accesarea un pachet de promovare redus cu 50%. Tot ce trebuie să faci este să-ți completezi profilul cu cele mai relevante date despre ține că avocat, cum ar fi, experiență, aria de expertiză, locația, programul de lucru.

Pe viitor platforma online se va dezvoltă înspre partea de colaborarea online directă cu clienții, platforma oferind mijloacele tehnice pentru o conexiune directă client-avocat. Astfel, indiferent că vorbim de un avocat din București sau din alte orașe, aceștia vor putea să interacționeze cu clienți de pretutindeni, pe diverse problematici de drept.

Avocat365 este o oportunitate pentru clienți și avocați. Este în același timp un locul care aduce rezultate de căutare mult mai relevante și o mai mare vizibilitate în online a avocaților decât o poate aduce o casă de avocatură sau chiar un barou, online-ul reprezentând un spațiu principal pentru desfășurarea aproape a oricărui tip de activitate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni