• PRO TV
  • (P) House of Beauty Clinic, responsabilă de sănătatea oamenilor.

(P) House of Beauty Clinic, responsabilă de sănătatea oamenilor.

(P) House of Beauty Clinic, responsabilă de sănătatea oamenilor.

Ce măsuri de protecție împotriva COVID-19 s-au luat la una dintre cele mai căutate clinici din București.

Timpurile s-au schimbat pentru fiecare dintre noi și a trebuit să devenim mai atenți și mai responsabili cu sănătatea noastră, dar și a celor din jurul nostru. House of Beauty Clinic a luat extra măsuri pentru protecția și siguranța pacienților, dar și a întregului personal în aceste vremuri tulburi, când cel mai important lucru este să avem grijă de noi.  

Din datorie și respect, atât personalul medical, cât și personalul non-medical s-au alăturat eforturilor autorităților în privința combaterii virusului COVID-19 (Coronavirus.)

După cum bine se știe, infecția cu noul coronavirus este o boală cu transmitere preponderent aeriană, fie prin inhalarea picăturilor mici răspândite prin tuse sau strănut de o persoană infectată, fie prin atingerea suprafețelor pe care s-au depus astfel de picături răspândite.  

În acest sens, după fiecare programare în cabinete, la House of Beauty Clinic încăperea este aerisită, toate suprafețele sunt curățate și dezinfectate în detaliu cu produse omologate, podelele sunt spălate cu dezinfectanți omologați, instrumentarul medical folosit este sterilizat, iar aerul din încăpere este dezinfectat. 

House of Beauty Clinic vă asigură că toate normele de dezinfecție și igienă sunt la cele mai înalte standarde, iar mediul de lucru este 100% sigur. 

Ca niște profesioniști de top ai căror clienți sunt atât români, cât și străini, House of Beauty Clinic oferă pacienților și personalului medical protecție garantată de: echipamente speciale, dezinfectare amănunțită, punct de triaj, programări care oferă timp unui singur pacient, dar și cabinete diferite după fiecare pacient.    

Dacă alegeți serviciile oferite de House of  Beauty Clinic, trebuie să știți că fiecare pacient primește echipament de protecție de unică folosință compus din mască, mănuși și protecție pentru încălțăminte.  

House of Beauty Clinic este pregătită să rezolve urgențele de tratament și intervențiile stomatologice și estetice. 

House Of Beauty Clinic a fost fondată din dorința de a crea fericire și de a reda oamenilor sănătatea și voioșia de care au nevoie pentru a trăi frumos. Sub atenta observare și conducere a celei mai bune clinici stomatologice și estetice din București, Dr. Jona Yousif și Ibrahim Bahbahani și-au dedicat întreaga energie pentru a pune bazele unui loc care în care oamenii să-și redobândească sănătatea și bucuria.  

În plus, pentru a veni în sprijinul pacienților în această perioada, House of Beauty Clinic a introdus modalitatea de a achita tratamentele stomatologice sau cele dermato-estetice în rate. Sună chiar acum la +40 755 354 555 sau intră pe www.hobclinic.ro/soluții-financiare pentru mai multe informații!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni