• PRO TV
  • (P) FabricatinRO - platforma celor care cred în calitatea produselor românești

(P) FabricatinRO - platforma celor care cred în calitatea produselor românești

(P) FabricatinRO - platforma celor care cred în calitatea produselor românești

Ți-ai dorit vreodată să investești într-un anumit produs românesc, dar ai renunțat la decizie pentru că nu aveai garanția că el este fabricat aici, în țara noastră? Ai căutat vreodată alimente autohtone deoarece sunt mai sănătoase și mai gustoase decât cele importate? Vrei să ajuți producătorii români și să contribui la dezvoltarea economiei României prin achizițiile pe care le faci? Descoperă platforma FabricatinRO și cumpără românește!

Avantajele platformei FabricatinRO pentru consumatorii de produse românești

Platforma FabricatinRO este o platformă cu produse românești unde poți descoperi informații și date de contact a peste 1000 de producători. Începând cu băcănii, cofetării, producători de textile și produse de uz casnic și continuând cu unități de cazare, servicii de design și rebranding sau furnizorii de pachete de găzduire online, pe servere românești, dacă folosești platforma FabricatinRO poți duce un stil de viață pur românesc, bucurându-te în același timp de calitate la cele mai înalte standarde, dar și prețuri competitive.

O bună parte din producătorii români care s-au alăturat comunității FabricatinRO își comercializează bunurile direct pe platformă, motiv pentru care, în calitate de consumator, este foarte simplu să ai acces direct la produsele lor. Astfel, cu FabricatinRO te hrănești mai sănătos, cumperi mai ieftin, contribui la dezvoltarea țării și ai garanția că tot ceea ce primești în schimbul banilor tăi se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

Avantajele platformei FabricatinRO pentru producătorii de produse românești

FabricatinRO este prima platformă din România dedicată exclusiv producătorilor români. De aceea, dacă vrei să faci parte dintr-o comunitate cu istorie și o reputație impecabilă, înscrie-te pe FabricatinRO și bucură-te de toate beneficiile pe care aceasta ți le oferă în calitate de producător. 

Vizibilitatea mărită și o mai bună reprezentare în mediul online sunt doar două din cele mai importante avantaje pe care le primești imediat după înscrierea în platformă. Când faci parte dintr-o comunitate de calitate, caracteristicile acesteia îți revin și ție și chiar dacă ești nou pe piață, cei din jur îți vor acorda aceeași încredere pe care o au și față de producătorii cu vechime, care se află deja pe platformă.

În plus, intrând într-o astfel de comunitate, poți să-ți consolidezi relațiile profesionale și parteneriatele întâlnind oameni cheie pentru afacerea ta. Odată ce te-ai alăturat comunității, echipa FabricatinRO va face tot posibilul să te promoveze și să te pună în legătură cu cei care contează pentru tine. Astfel, ajutorul primit de producători nu se limitează doar la suportul acordat în mediul online, ci merge mai departe până la o reprezentare eficientă și în mediul offline. În acest sens, producătorii de alimente înscriși pe platforma FabricatinRO au acces facil în băcănii, cei de piese vestimentare pot descoperi magazine fizice în care să-și vândă produsele, constructorii găsesc mai ușor materie primă din România și așa mai departe. Platforma noastră are și o mulțime de parteneri din diferite domenii precum Electra Distribuție, un distribuitor de interfoane de înaltă calitate, fabricate în România de către compania Electra și puse la dispozitia clienților pe site-ul electradistributie.ro, care te ajută să sporești siguranța companiei tale, dar și alți profesioniști cu care poți colabora pentru dezvoltarea firmei pe care o reprezinți.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni