• PRO TV
  • (P) Vopsitorie in camp electrostatic este alegerea perfectă pentru orice suprafață metalică!

(P) Vopsitorie in camp electrostatic este alegerea perfectă pentru orice suprafață metalică!

(P) Vopsitorie in camp electrostatic este alegerea perfectă pentru orice suprafață metalică!

Procesul de vopsire al unei suprafeţe metalice este unul dintre cele mai importante procese prin care trebuie să treacă o suprafaţă metalică înainte ca aceasta să fie utilizată. Scopurile pentru care o suprafaţă metalică este vopsită sunt multiple, protejarea suprafeţei metalice dar şi oferirea unui aspect cât mai frumos sunt două dintre motivele principale pentru care se apelează la vopsirea suprafeţelor metalice. 

Până nu demult suprafeţele metalice erau vopsite cu ajutorul unei pensule şi a unei vopsele pe bază de latex. La momentul respectiv credeam că asta este cea mai bună metodă prin care pot fi vopsite suprafeţele metalice. Timpul a trecut, societatea în care trăim s-a dezvoltat foarte mult motiv pentru care şi domeniile de activitate au cunoscut mari schimbări, domeniul vopsirii suprafeţelor metalice fiind unul dintre domeniile de activitate în care se observă cel mai bine procesul de modernizare.

Vopsirea în câmp electrostatic este cea mai performantă metodă de vopsire a suprafeţelor metalice. Acest tip de vopsire este utilizat la scară mondială pentru că oferă beneficii care nu pot fi oferite de către nici o altă modalitate de vopsire a suprafeţelor metalice. Pentru ca ţara noastră nu putea să facă rabat de la tendinţele existente în ţările mult mai dezvoltate decât ţara noastră, vopsirea în câmp electrostatis este prezentă în toate vopsitoriile care oferă serviciul de vopsire într-un mod cât mai profesionist.

Avantajele vopsirii în câmp electrostatic

Vopsirea în câmp electrostatic se bazează pe principiul de funcţionare al unui câmp electrostatic. Acesta joacă un rol decisiv în procesul de vopsire al unei suprafeţe metalice. Calitatea procesului de vopsire în câmp electrostatic este superioară oricărui alt tip de vopsire existent în acest moment pe piaţă motiv pentru care este apreciat de un număr foarte mare de clienţi. Nivelul ridicat de apreciere se observă în cererea care pe zi ce trece devine din ce în ce mai mare. Vopsirea în câmp electrostatic a căpătat un nivel foarte mare de apreciere pentru că oferă o serie de beneficii care nu sunt oferite de către nici un alt tip de vopsire a suprafeţelor metalice, câteva dintre cele mai notabile beneficii fiind următoarele:

-    Vopseaua aplicată ajunge exact în zona în care nu există vopsea. Aşa se face că rezultatul vopsirii în câmp electrostatic este unul ireproşabil. Suprafaţa metalică vopsită cu ajutorul acestui proces de vopsire va avea un strat de vopsea aplicat uniform.

-    Pierderile de vopsea sunt inexistente. Acest beneficiu face ca vopsirea în câmp electrostatic să fie cea mai eficientă metodă de vopsire privind din punct de vedere financiar.

-    Stratul de vopsea aplicat se lipeşte mult mai bine de suprafaţa metalică. Aşa se face că o suprafaţă metalică care a trecut prin procesul de vopsire în câmp eletrostatic va avea o durată de utilizare mai mare decât o suprafaţă metalică care a fost vopsită cu oricare altă metodă de vopsire a suprafeţelor metalice.

-    Vopseaua utilizată în timpul procesului de vopsire în câmp electrostatic este o vopsea care este prietenoasă cu mediul înconjurător.

-    Pentru ca procesul de vopsire în câmp electrostatic acoperă foarte bine suprafaţa metalică care trebuie să fie vopsită este necesară aplicarea unui singur strat de vopsea. Acest lucru înseamnă că procesul de vopsire se va realiza mai repede şi va fi mai puţin costisitor.

-    Procesul de vopsire în câmp electrostatic oferă posibilitatea de a putea alege dintr-o varietate mai mare de nuanţe.

Electrostatica este locul în care suprafeţele metalice sunt răsfăţate!

Utilizând cele mai performante echipamente pentru realizarea procesului de vopsire în câmp electrostatic dar şi beneficiind de cunoştinţele celor mai profesionişti oameni care activează în domeniul vopsirii în câmp electrostatic, Electrostatica este locul către care trebuie să se îndrepte orice client care are nevoie de vopsirea unei suprafeţe metalice. Raportul preţ – calitate este unul ireproşabil fapt care face ca această vopsitorie să fie respectată de către nume importante din multe domenii de activitate. Pe lângă serviciul de vopsire în câmp electrostatic pe care îl oferă într-un mod profesionist, Electrostatica mai oferă şi următoarele servicii:

-    Protecţii şi recondiţionări de suprafaţă cu materiale lichide. Scopul acestui serviciu este de a proteja suprafeţele sau de a le oferi strălucirea pierdută ca urmare a procesului de îmbătrânire sau ca urmare a interacţiunii suprafeţelor cu factorii nocivi.

-    Finisarea lemnului în câmp electrostatic. Scopul acestui proces este de a pregăti suprafeţele lemnoase pentru vopsire.

-    Sablarea şi curăţarea suprafeţelor. Acest serviciu este utilizat în momentul în care suprafeţele care urmează să fie vopsite trebuie curăţate foarte bine. De modul în care se desfăşoară procesul de curăţare a suprafeţelor depinde rezultatul procesului de vopsire. Aşadar, este foarte important ca şi acest serviciu să fie unul profesionist şi realizat perfect.

Concluzii

Vopsirea suprafeţelor utilizate pentru conceperea diferitelor obiecte, echipamente, utilaje, etc, este unul dintre cele mai importante procese prin care trebuie să treacă o suprafaţă. Acest proces trebuie realizat la perfecţie pentru că suprafaţa să poată rezista o perioadă cât mai lungă de timp dar şi pentru a putea avea un aspect cât mai plăcut. Electrostatică.ro este o vopsitorie in camp electrostatic care oferă doza de profesionalism necesară realizării unui proces de vopsire în câmp electrostatic foarte bine realizat. De asemenea, această vopsitorie mai oferă şi alte servicii, acestea fiind prezentate pe scurt în rândurile de mai sus. Indiferent de serviciul ales trebuie ştiut faptul că acestea sunt realizate doar de către oameni competenţi care utilizează cele mai performante utilaje şi echipamente. Aşa se face că rezultatul final este unul absolut ireproşabil.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni