• PRO TV
  • Black Friday 2020! Orange a dat startul campaniei de reduceri: prețuri incredibile la telefoane

Black Friday 2020! Orange a dat startul campaniei de reduceri: prețuri incredibile la telefoane

Black Friday 2020! Orange a dat startul campaniei de reduceri: prețuri incredibile la telefoane

Orange a dat startul campaniei de Black Friday 2020, reducerile fiind disponibile timp de o lună de zile, în perioada 2 noiembrie – 2 decembrie.

Clienții Orange vor găsi în magazinul online reduceri pentru telefoane, gadgeturi și accesorii, iar în cazul achiziției de telefoane, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract pentru 24 de luni, inclusiv pentru vânzarea în rate pe factură. Pentru accesorii, obiecte conectate, tablete și televizoare, reducerile se aplică prețului standard.

Suplimentar, Orange oferă 20% reducere la abonamentele fără telefon și pentru prelungirea abonamentelor existente pentru 24 de luni (prelugire fără achiziție de telefon). Dacă pe comandă se adaugă un telefon asociat contractului, abonamentul nu va avea discount.

Campania Orange de Black Friday 2020 este valabilă în limita stocului disponibil și poate fi găsită pe orange.ro/blackfriday.

Potrivit reprezentanților companiei, după autentificarea în contul My Orange pot exista diferențe de preț, în funcție de eligibilitatea clienților pentru oferta aleasă, tipul de abonament existent și cel nou ales pentru achiziționarea din magazin, respectiv istoricul pentru abonamentele existente în relația cu Orange România / istoricul de conduită corectă în relația cu Orange România / numărul de puncte Thank you alocat tranzacției. Prețul afisat conține reducerea de Black Friday 2020 deja aplicată.

Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni. Pentru persoane juridice, triplarea beneficiului adus de punctele Thank You are valabilitate până la 31 ianuarie 2021. Oferta este valabilă în cazul punctelor Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange și reîncărcările PrePay de pe abonament, precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money. Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.



Campania Orange de Black Friday 2020 este valabilă în limita stocului disponibil și poate fi găsită pe orange.ro/blackfriday.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni