• PRO TV
  • Black Friday 2020 – Cele mai bune oferte la anvelope de iarnă

Black Friday 2020 – Cele mai bune oferte la anvelope de iarnă

Black Friday 2020 – Cele mai bune oferte la anvelope de iarnă

Profită de reducerile de Black Friday și cumpără-ți anvelope de iarnă la prețuri reduse aproape la jumătate. Iată cele mai bune oferte!

Anvelopa iarna Nokian WR D4 185/65 R15 88T

Avantajul major pe care Nokian il pune in prim plan cu modelul WR D4 este siguranta crescuta in orice conditii. Aceasta performanta este legitimata de rezultatele anuntate de producatorul finlandez in ceea ce priveste calificativul pentru aderenta pe carosabil umed, fiind prima anvelopa premium de iarna din lume pentru autoturisme care ofera pe eticheta UE cea mai buna clasa – A.

Vezi detalii și preț aici!

Anvelopa iarna Hankook Winter ICept RS2 W452 205/55R16 91T

Fiind confectionate dintr-un cauciuc mai moale care isi pastreaza proprietatile la temperaturi scazute, anvelopele de iarna garanteaza tractiune si aderenta sporita in conditii meteo vitrege, pe temperaturi scazute. Profilele lor sunt concepute pentru a dispersa eficient apa cand se ruleaza pe carosabil umed, in acelasi timp asigurand aderenta pe zapada sau noroi. Lamelele prezente pe trenul de rulare impiedica cat mai mult patinarea rotilor la contactul cu stratul de gheata sau zapada.

Vezi detalii și preț aici!

 

Pachet: 2 x Anvelopa iarna Continental WinterContact TS 860 195/65R15 91T

Fiind confectionate dintr-un cauciuc mai moale care isi pastreaza proprietatile la temperaturi scazute, anvelopele de iarna garanteaza tractiune si aderenta sporita in conditii meteo vitrege, pe temperaturi scazute. Dimensiunile anvelopei sunt 195/65 R15;

Vezi detalii și preț aici!

Nu rata reducerile de BLACK FRIDAY 2020! Toate promoțiile le găsești AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni