• PRO TV
  • (P) O afacere la cheie profitabilă

(P) O afacere la cheie profitabilă

(P) O afacere la cheie profitabilă

Să presupunem că ești pasionat de începerea propriei afaceri. Ai bani pentru a începe o afacere, dar îți este teamă de riscul de a pierde totul peste noapte din diverse cauze.

După cum arată prognozele, este încă posibil pentru un antreprenor începător să-și asigure viitorul prin încheierea unui acord de franciză la cheie și să devină un francizat sau un utilizator de marca.

Dar ce reprezintă o franciză amanet? Acesta reprezintă un acord pe care un proprietar de marca îl oferă unui antreprenor, în cazul de față agenția de amanet.

Franciza amanet CashBook este prima rețea de case de amanet în franciză din România.

Franciza respectivă nu se adresează doar debutanților, ci și caselor de amanet deja existente, care doresc o alianță profesională cu o profitabilitate rapidă a punctului de lucru din rețea de 8000 – 10000 Euro. O astfel de  afacere la cheie constituie un avantaj cu riscuri minime pentru antreprenor.

Teoretic, o franciză de amanet CashBook reprezintă una dintre cele mai profitabile afaceri personale din motiv că:

- este sigură

- cheltuielile de start fiind mici

- nu necesită stoc de marfă

- capitalul de rulaj practic nu are nici un risc deoarece el este scos din banca numai atunci cînd se dau împrumuturi.

CASH BOOK este franciza la cheie care sprijină activ dezvoltarea francizaițlor săi. Este bine de știut faptul că valoarea comisioanelor la împrumuturi sunt acelea care furnizează un flux de numerar consistent și constant pentru francizați.  Agenția „mamă” va împărtăși tot ce merită de știut cu fiecare francizant al sau, chiar din prima zi, și îl va ghida prin întregul proces cap-coadă.

Acesta presupune:

- alegerea și selectarea spațiului

- promovarea afacerii

- evaluarea produselor

- creditare și încasare

- valorificare produse

- inclusiv sprijin operațional zilnic.

Franciză CASH BOOK oferă avantajul major al unui renume de succes plus o piață de afaceri foarte mare. În plus, beneficiezi de un nume prestigios și bine cunoscut în toată țară.

Cu franciza amanet CashBook poți intra cu ușurință pe piață, cu investiții minime. Când cumperi o franciză directă, ai dreptul să deschizi unul sau mai multe puncte, în dependență de înțelegerile pe care le ai cu agenția propriu-zisă.

Să nu uităm de faptul că o afacere în franciză necesită anumite investiții. S-ar părea că totul este simplu: ți se oferă o afacere gata pusă pe picioare, bine promovată - o poți lua și utiliza după bunul plac. Cu toate acestea, nu uita că franciză costă bani. Însă cel mai mare avantaj îl constituie faptul că riscurile tale sunt practic egale cu zero. Te poți întreba – cum e posibil? Foarte simplu: banii de capital nu sunt blocați în investiții de mijloace fixe sau obiecte de inventar (utilaje, mașini, aparatură, etc), ci reprezintă bani de rulaj, adică sunt “la vedere”, deci nu se riscă pierderea banilor de capital, spre deosebire de alte afaceri unde trebuie achiziționate materii prime, marfă, etc. Totodată, francizorul garantează prin contractul de franciză recuperarea banilor din împrumuturi și plusul de valoare reprezentând comisionul la 30 de zile, prin cumpărarea tuturor bunurilor rămase din contractele de amanet.

Astfel, chiar și cel mai neexperimentat antreprenor își poate porni propria afacere sub renumele unui brand cunoscut și stabil cum este în cazul de față CashBook.

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni