• PRO TV
  • Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, face furori pe Instagram cu formele ei perfecte

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, face furori pe Instagram cu formele ei perfecte

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, face furori pe Instagram cu formele ei perfecte

În august, numele lui Nicole Poturalski era pe buzele tuturor! Asta după ce topmodelul născut în Polonia a fost surprins la braț cu unul dintre cei mai râvniți burlaci ai planetei.

Nicole Poturalski a fost fotografiată în vară în timp ce se îndrepta împreună cu Brad Pitt spre castelul deținut de actor în sudul Franței. Acolo, cei doi au avut parte de o escapadă romantică.

Presa a scos la iveală că frumoasa cu trup fără cusur și chip angelic era căsătorită și avea un mariaj deschis cu afaceristul Roland Mary. De altfel, se pare că actorul de la Hollywood ar fi cunoscut-o pe Nicole chiar la restaurantul soțul ei, în Berlin. Aventura celor doi s-a sfârșit însă repede, iar în octombrie un apropiat al lui Brad Pitt a dezvăluit că aceștia s-au distanțat “de ceva timp”.

Nicole adoră să pozeze sexy pentru fanii de pe Instagram

Frumoasa polonează postează deseori imagini sexy pe contul ei de socializare, spre încântarea celor peste 240.000 de urmăritori. Recent, modelul a făcut haz de necaz și s-a îmbrăcat cu câteva ținute sexy pe care și-ar fi dorit să le poarte anul acesta, dar nu a reușit din cauza restricțiilor impuse de pandemie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur)

Ea s-a filmat într-o rochie super sexy și decoltată și a pus filmulețe la story. “Probez toate rochiile frumoase pe care nu am reușit să le port anul ăsta. Mulțumesc, corona!”, a scris Nicole la story.



Apoi, fotomodelul de 27 de ani a postat și câteva fotografii pe profil. “Ce decolteu”, “Perfecțiune!”, “Frumusețe naturală! Nu ai nevoie de nimic” sau “Ești atât de sexy” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Fotografii: Getty Images/ Instagram nico.potur

Vezi și VIDEO: Irina Rimes și-a pus piercing-uri! - Trending Review cu Daragiu - episodul 51




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni