• PRO TV
  • Cristina Joia, a doua operație după ce a fost desfigurată: „Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv”

Cristina Joia, a doua operație după ce a fost desfigurată: „Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv”

Cristina Joia, a doua operație după ce a fost desfigurată: „Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv”

Cristina Joia se reface fizic și emoțional după incidentul de luna trecută, când a fost lovită cu bestialitate de o femeie, într-un magazin din București. Colega noastră ne-a oferit detalii de ultim moment despre starea ei de sănătate.

A trecut prin a doua operație la nivelul nasului, care i-a fost desfigurat la începutul lunii noiembrie de o femeie pusă pe scandal. Cristina Joia, designerul de interioare de la Visuri la cheie, a trecut printr-o intervenție dificilă, dar necesară. 

M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers inițial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenție de urgență și voiam să știu dacă aș putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operația s-a dovedit a fi una de reconstrucție nazală, dar asta am aflat postoperator”, dezvăluie Cristina Joia pentru PROTV.RO.

De ce ai decis totuși să faci cea de-a doua operație chiar acum, în prag de sărbători?

„Operația nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziție oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar ști să ne spună mai multe). Ideea e că pe fișa mea scrie reconstrucție nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniștită și încrezătoare că, deși acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.”

Mai urmează vreo altă intervenție? Ce a spus medicul tău?

„Probabil pentru cicatrice va mai urma o intervenție cu laser, nu știu. Abia după 6 luni se poate da un verdict în sensul ăsta.”

Colega noastră spune că Sărbătorile, prietenii, familia și toți cei care au susținut-o în ultimele săptămâni îi sunt ca un pansament pentru suflet în această perioadă. 

„Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv... și în viață există o balanță mereu. Așa că după agresiunea și trauma de atunci, acum am fost copleșită de grija și profesionalismul celor de la clinica Zetta, unde m-am operat acum. Deși veneau sărbătorile și toți cei dragi mi-au spus că mă grăbesc, că abia m-am refăcut după prima intervenție, am decis să mă operez când au hotărât specialiștii. 

Și acum, postoperator, s-a dovedit că a fost o decizie foarte bună pentru sănătatatea mea, așa că sfatul meu e să vă ascultați vocea aceea interioară. Vă îmbrățisez și vă urez sărbători liniștite și pline de speranță alături de cei dragi!”, a mărturisit Cristina Joia.
 

Agresoarea Cristinei Joia, trimisă în judecată

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost trimisă în judecată pentru loviri și alte violențe. Procurorii au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 4, unde cazul ei va fi judecat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă 5 ani de închisoare cu executare. În prezent, ea se află în arest la domiciliu.

Ștefania A. și-a recunoscut fapta și a declarat că a lovit-o pe Cristina Joia după ce aceasta ar fi apostrofat-o și i-ar fi ridicat ștergătorul mașinii după ce a parcat neregulamentar. 

Vezi și VIDEO: Cristina Joia - Portret din zaţ de cafea. #NefacemBine


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni