• PRO TV
  • Regina Rania a Iordaniei poartă cele mai elegante ținute 

Regina Rania a Iordaniei poartă cele mai elegante ținute 

Regina Rania a Iordaniei poartă cele mai elegante ținute 

Este numită ”cea mai elegantă regină din lume”, iar aparițiile ei publice sunt mereu comentate în revistele de modă. Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 52 de ani, a impresionat mereu cu ținutele alese. 

Fie că poartă rochii, semnate de designeri celebri, fie că se îmbracă în haine casual sau sport, Regina Rania iese mereu în evidență la evenimentele unde este invitată. De-a lungul anilor ea a atras atenția tuturor cu câteva piese extraordinar de frumoase. (vezi galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

De cele mai multe ori, Regina Rania alege branduri din țara natală sau din cele învecinate. La o cină, din luna martie 2020, în cinstea regelui și a reginei Norvegiei, soția regelui Abdullah al II-lea a purtat un costum din două piese, semnat de casa libaneză Azzi & Osta, cu care a atras toate privirile. 


O altă apariție memorabilă a fost cu ocazia aniversării a 50 de ani, pe 31 august 2020. Regina Rania a participat la o ședință foto, iar evenimentul a fost menționat de Arabian Royal Ageny pe pagina de Twitter. Rochia albă, purtată de majestatea sa este semnată tot de o casă de modă din Liban. 
 




La evenimente ce țin de cultura și tradițiile țării, precum și la unele festivități oficiale, Regina Rania preferă ținute cu influențe tradiționale. Așa s-a întâmplat și acum doi ani, pe 25 mai, când în Iordania este sărbătorită Ziua Independenței. Regina a ales un caftan alb-albastru, ale cărui broderii sunt realizate manual, aparținând de brandul palestinian Dar Noora. 



Sursă foto: Getty Images, Instagram queenrania

Vezi și: Ținute controversate din familia regală







Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni