• PRO TV
  • Liviu Varciu: Imi suna telefoanele si ma felicita lumea ca voi deveni tatic

Liviu Varciu: Imi suna telefoanele si ma felicita lumea ca voi deveni tatic

Liviu Varciu: Imi suna telefoanele si ma felicita lumea ca voi deveni tatic

Liviu Varciu a fost din nou pe Happylica, insa de aceasta data ca sa vorbeasca despre noul scandal in care este implicat datorita declaratiilor facute de Dj Harra care afirma ca ar fi ramas insarcinata cu el.

"Bai oameni buni, eu unu nu stiu ce sa zic... daca aceasta domnisoara este insarcinata sa faca testul ADN si sa vedeti ca nu are cum sa fie copilul meu", a declarat Liviu Varciu.

Acesta a mai adaugat ca daca se dovedeste ca este insarcinata si ca fructul relatiei de o noapte este copilul lui isi asuma toate responsabilitatile.

"Am sunat-o azi, dar nu mi-a raspuns la telefon. Bai nu are cum sa fie insarcinata. Mi-am luat toate masurile de siguranta, centuri tot am avut. De azi dimineata imi suna telefoanele si ma felicita lumea ca voi deveni tatic", a mai spus Liviu, glumind.

In timpul emisiunii a  intrat in direct presupusa mama, Dj Harra, si a marturisit: "Daca as fi insarcinata nu vreau sa pastrez copilul pentru ca un copil trebuie sa aiba si mama si tata".

Intra pe www.profm.ro si asculta interviul acordat de Dj Harra la Alarma!


Asa ca deocamdata adevarul este probabil undeva la mijloc, iar daca tanara este cu adevarat insarcinata cu siguranta se va afla.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni