• PRO TV
  • (P) Divaflor – buchete de flori speciale pentru persoane la fel de speciale

(P) Divaflor – buchete de flori speciale pentru persoane la fel de speciale

(P) Divaflor – buchete de flori speciale pentru persoane la fel de speciale

Fie că ești în căutarea de flori și lumânări pentru nuntă, botez, funerare, fie că vrei să faci un cadou de Valentine’s Day sau de 8 Martie, Diva Flor este ajutorul tău de nădejde.

Și pentru că florăria își dorește să facă fericite atât persoanele care primesc cadoul, cât și cele care îl oferă, livrarea este gratuită în Iași și fiecare buchet sau cutie cu flori conține o felicitare cadou.

A oferi cuiva un aranjament frumos de flori este un cadou minunat și binevenit oricând, nu doar la ocazii speciale sau de sărbători. Cu toții iubim frumusețea naturală a florilor și modul în care acestea ne trezesc zâmbete cu aromele lor unice.

Florăria Divaflor creează buchete și aranjamente florale care satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi. Dacă apelezi la florarie Divaflor cu siguranță vei face o persoană din viața ta fericită cu un superb buchet de flori. Cu sediul în Iași, Diva Flor lucrează cu cele mai frumoase și mai parfumate flori, dintre care: trandafiri, lalele, orhidee, frezii, miniroze sau crizanteme.

Să nu uităm că florile sunt o modalitate excelentă de a-ți exprima și transmite dragostea, sentimentele și emoțiile cuiva special. Cu un frumos aranjament floral, poți felicita pe cineva cu ocazia zilei de naștere sau de nume, a unei reușite personale sau profesionale sau pur și simplu îl poți oferi în dar ca semn de recunoștință pentru acea persoană.

Totodată florile sunt cadoul universal atunci când nu știi ce altceva ai putea oferi unei persoane dragi sau când ești limitat de timp în a căuta un cadou mai elaborat. La Divaflor poți alege buchetul potrivit în funcție de eveniment.

De asemenea, ceea ce este magic la flori este că în cazul în care ai uitat de o aniversare sau ai avut un conflict cu cineva și vrei să-ți ceri iertare, poți alege un buchet de flori pentru acea persoană și ai șanse mai mari să îndrepți lucrurile. E limpede că florile au puterea de a aduce emoțiile în viața noastră, de aceea trebuie să le ai mereu pe lista de cadouri pentru cei dragi, prieteni, cadre didactice, parteneri sau colaboratori.

Intră pe site-ul Diva Flor și comandă online flori fără a părăsi biroul sau locuința. Dacă ești din Iași, Diva Flor te salvează din încurcătură și vine în întâmpinarea ta cu flori speciale pentru persoane la fel de speciale!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni