• PRO TV
  • Beyonce, incredibil de sexy într-o nouă ședință foto! Cum își promovează artista colecția de haine

Beyonce, incredibil de sexy într-o nouă ședință foto! Cum își promovează artista colecția de haine

Beyonce, incredibil de sexy într-o nouă ședință foto! Cum își promovează artista colecția de haine

Beyonce nu a pierdut timpul în pandemie, ci a lucrat cu spor. Artista lansează o nouă colecție de haine, în colaborare cu Adidas, și este super mândră de realizare. Și cine ar putea promova mai bine piesele vestimentare dacă nu Queen B!

Cântăreața a postat la story, pe contul ei de Instagram, dar și pe contul brand-ului IvyPark câteva ținute ce urmează să apară pe piață. Noua colecție se numește Icy Park și este în colaborare cu brand-ul Adidas. 

La ședința foto realizată pentru promovarea colecției, Beyonce s-a transformat în “Crăiasa Zăpezii”, dar și într-o Panteră roz, super sexy. 

Cântăreața apare într-un teleschi, îmbrăcată cu o salopetă albă, super mulată și o căciulă din blană. Fanii au complimentat-o pentru felul în care arată și ard de nerăbdare să-i cumpere produsele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Cea mai recentă fotografie postată de Beyonce i-a uimit pe internauți. Queen B poartă un top roz și o pereche de colanți în aceeași nuanță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Artista își etalează formele apetisate lângă un jeep vopsit în aceeași culoare ca a hainelor. “Pantera roz la vânătoare!”, “Dumnezeule, mai dă-ne o pauză”, “Arăți WOW!” “Ce corp!” sau “Cum îndrăznește să arate atât de bine?”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

În campania de promovare a colecției au mai apărut Hailey Bieber, Gucci Mane și Kaash Paige. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram WeareIvyPark

Vezi și VIDEO: "Și vineri! Și luni!”. Melodia care îți aduce zâmbetul pe buze: Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni