• PRO TV
  • Sebastian Dobrincu, colaborare cu Ioana Ignat pentru piesa Inimă naivă

Sebastian Dobrincu, colaborare cu Ioana Ignat pentru piesa Inimă naivă

Sebastian Dobrincu, colaborare cu Ioana Ignat pentru piesa Inimă naivă

Puștiul-minune al tehnologiei, devenit milionar în dolari prin propriile puteri, a lansat o nouă piesă. Sebastian Dobrincu colaborează cu Ioana Ignat la piesa „Inimă naivă”, povestea realizată în studiourile DeMoga.

Lansat în muzică în toamna anului 2019, Sebastian Dobrincu a rămas fidel ideii de a se dezvolta și ca artist. Dacă la început nu știa unde îl va duce acest nou drum pe care tocmai pășea, acum e clar că își dorește mai mult din marea „plăcintă” a industriei muzicale.

Sebastian Dobrincu tocmai a lansat o nouă piesă de dragoste dedicată celor care doresc să se întoarcă la persoana iubită, o colaborare cu Ioana Ignat, artista cu un timbru vocal inconfundabil.

Inimă naivă este o piesă pop cu influență dance, care transmite emoție și regretul despărțirii de persoana iubită, transpusă într-un cadru cosmic, ireal, ce a prins viață în studiourile DeMoga.

După o colaborare care a început acum doi ani, Marius Moga și Sebastian Dobrincu au creat studioul IREAL, un spațiu dotat cu tehnologie de ultimă oră, unde realitatea augumentată te trimite în orice loc pe care ți-l poți imagina.  

Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită”, a declarat Sebatian Dobrincu.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 3 zile și redă povestea celor doi îndrăgostiți într-un cadru apocaliptic.

Am reușit totodată să facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni”, a mai spus Sebastian Dobrincu. 

Ascultă piesa mai jos!

Mă bucur că pot să iau parte la acest proiect inedit coordonat de Marius Moga. El și Sebastian sunt niște oameni foarte creativi și e plăcut să lucrezi cu ei. S-a muncit mult la piesă și la videoclip, iar eu sunt mândră și fericită că s-a ajuns la un rezultat frumos. Mulțumesc tuturor celor implicați!”, adaugă Ioana Ignat. 

Deși Sebastian Dobrincu a uimit România cu povestea lui de viață în care s-au regăsit sute de adolescenți, faima de peste noapte este de fapt munca de la o vârstă foarte fragedă. De-a lungul timpului, Sebastian a creat o serie de aplicații și programe care au fost cumpărate sau folosite de cele mai mari companii din USA.

În 2017, Ioana Ignat a lansat „Doar pe a ta”, single ce devine foarte repede no.1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 60 milioane de vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și a lansat „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 83 milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat hitul „În palma ta”, ce adună peste 50 milioane de vizualizări. 

Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou în primele poziții în trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) și „Sensibil" (Nu am somn). Cea mai recentă colaborare a fost cu Pavel Stratan pentru piesa „Vina dragostei”.

Vezi și VIDEO: Interviu cu Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni