• PRO TV
  • Iubita lui Jason Derulo s-a fotografiat la înălțime și a strâns mii de like-uri. Ipostaza sexy în care a fost surprinsă

Iubita lui Jason Derulo s-a fotografiat la înălțime și a strâns mii de like-uri. Ipostaza sexy în care a fost surprinsă

Iubita lui Jason Derulo s-a fotografiat la înălțime și a strâns mii de like-uri. Ipostaza sexy în care a fost surprinsă

Jena Frumes este una dintre cele mai frumoase și cele mai sexy medele din lume. Iubita lui Jason Derulo are un corp pefect și trăsături fine, iar fanii sunt înnebuniți la orice apariție a ei.

Jena Frumes și Jason Derulo se bucură la maximum de timpul petrecut împreună și sunt foarte activi pe rețelele sociale. Cei doi au părăsit casa artistului și au plecat într-o vacanță de vis în Maldive. Cum Jena este și influencer, nu a putut rata ocazia de a se fotografia într-o ipostază sexy, urcând apoi poza pe Instagram. 

Iubita lui Derulo și-a pus un costum de baie extrem de sexy și s-a urcat într-un palmier. Însă, Jena a întâmpinat și o mică problemă: „Insulele Maldive sunt cu siguranță cel mai frumos loc în care am fost vreodată! Mi s-a rupt bikini-ul pe drum spre a face poza, dar a meritat!”, a scris modelul pe Instagram, alături de poza care o surprinde la înălțime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

Postarea a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii: “O tânără uimitoare, talentată, care și-a făcut țara mândră astăzi”, ”Plantele sunt vii, așa că sper că știi că arborele acela este fericit și norocos”, ”Wow, nu este real”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Sursă foto: Instagram Jena Frumes

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni