• PRO TV
  • (P) MedLife a derulat programe de testare gratuită a învățătorilor, angajaților din turism și donatorilor de plasmă

(P) MedLife a derulat programe de testare gratuită a învățătorilor, angajaților din turism și donatorilor de plasmă

(P) MedLife a derulat programe de testare gratuită a învățătorilor, angajaților din turism și donatorilor de plasmă

Încă de începutul pandemiei MedLife a căutat soluții pentru a veni în sprijinul comunităților și a companiilor din România.

Astfel, a lansat programe naționale de testare gratuită pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 de testare pentru învățători și industria hotelieră și program de testare și evaluare a stării de sănătate gratuit pentru donatorii de plasmă.

Sprijin pentru industria hotelieră din România

În plin sezon de vacanțe, date fiind restricțiile internaționale, românii au ales în principal destinații turistice autohtone.

Pentru a veni în sprijinul angajaților din industria hotelieră, care, în ciuda contextului epidemiologic, au intrat zilnic în contact direct cu numeroase persoane, MedLife a lansat un program național de testare gratuită pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 în perioada 7 – 22 iulie 2020.

În cadrul programului, MedLife a pus la dispoziție mii de teste gratuite care detectează prezența anticorpilor specifici COVID-19 în organism, produși ca răspuns la infecția cu noul coronavirus, pentru angajații în contact direct cu turistii: recepționer/ă, camerist/ă, ospătar/ ospătăriță, lucrător spa, hotel etc.

Citește mai multe pe stirileprotv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni