• PRO TV
  • (P) Mesajele pe care le putem transmite prin florile oferite

(P) Mesajele pe care le putem transmite prin florile oferite

(P) Mesajele pe care le putem transmite prin florile oferite

A dărui flori înseamnă a te gândi la o anumită persoană. Buchetele de flori sunt prezente la orice tip de eveniment și sunt o bucurie, indiferent de moment. De aceea sunt alegerile perfecte pentru ocaziile speciale, care pot să fie intime sau oficiale.

Iată ce anume pot transmite buchetele de flori și cum pot ele să facă acest lucru:

Florile pot transmite iubire

Cea mai comună formă de a transmite practic iubirea, este prin buchete de trandafiri. Așadar, dacă ai o iubită și vrei să îi arați dragostea, poți să recurgi întotdeauna la un buchet de flori. Trandafirii sunt florile ce arată afecțiunea, pasiunea și intensitatea iubirii, așadar, nu ai cum să dai greș. Iubirea este marcată de prezența florilor la orice vârstă și în orice ipostază vă aflați. Așadar, fie că ești într-o vacanță, fie că ai împlinit 20 de ani de căsnicie, sau dacă ești la prima întâlnire cu o persoană de care te-ai îndrăgostit, florile sunt soluția perfectă pentru acele momente speciale.

Trandafiri albi

Atunci când te gândești la trandafiri, unii dintre cei deosebiți sunt cei albi. A da trandafiri albi unei femei pe care o iubești, poate să fie o variantă de a arata puritatea iubirii voastre. Așadar, trandafirii de acest fel sunt deosebiți în orice tip de aranjament și pot să înfrumusețeze casa în care locuiește, indiferent de decorul interior prezent. Îi va pune într-o vază, fie transparentă pentru a fi vizibile și tulpinile, care fac un contrast frumos de culoare, fie într-o vază tot albă, pentru un look complet unicolor.

Florile pot transmite apreciere

Florile sunt dăruite de multe ori pentru persoane care îți sunt alături pe un anumit drum, care te-au susținut sau pe care le admiri. Astfel că poți să dăruiești flori unui artist de renume, unei persoane pe care o apreciezi dintr-un punct de vedere sau altul și care poate că ți-a schimbat viața prin ceea ce face sau ce este. Așadar, florile pot spune povestea admirației tale. Persoana care le primește se bucură întotdeauna.

Trandafirul criogenat

A dărui un trandafir criogenat poate să fie un moment special pentru relația dintre voi. Cu acest simbol poți să îi arați că aprecierea voastră este eternă și indestructibilă. Un trandafir criogenat poate să reziste foarte mulți ani în aceeași formă, fiind mereu prezent alături de destinatar din momentul în care i l-ai dăruit.

Florile pot transmite respect

A arata respectul pentru un anumit lucru, pentru ceea ce reprezintă omul pentru tine, este un lucru special. Respectul se câștigă dificil, așadar este greu să găsești ceva care să arate cât de mult înseamnă. Poți opta pentru flori de lux, care să pună în valoare sentimentele și gradul de respect pe care îl simți pentru acea persoană din viața ta.

Trandafiri galbeni

Galbenul este o culoare plina de energie și daca vrei să îi arați cuiva că îi cunoasti felul de a fi, poți opta pentru un buchet de trandafiri galbeni. Aceștia sunt plini de magie și bucură orice persoană care îi va primi. Dacă este și culoarea ei preferata, atunci știi sigur că ești apreciat pentru gestul pe care îl faci.

Florile pot transmite felicitări/ bucurie împărtășită pentru un rezultat

Atunci când o persoană dragă are un rezultat pozitiv în viață sau a reușit să îndeplinească ceva important, poți să îi dăruiești flori pentru a împărtăși bucuria acelui rezultat. Așadar, daca prietena ta a terminat cu bine un master sau dacă a obținut un job special, dacă a născut primul copil sau dacă a reușit să își deschidă propria afacere, poți să îi dăruiești flori pentru a o felicita.

Trandafiri în cutie

Trandafirii în cutie sunt un cadou mai special pentru că sunt frumos prezentat și arată o implicare atentă în forma în care este făcut cadoul. Cutia îi menține vizibili, sunt atent aleși pentru a fi asemănător construiți și pentru a putea să fie alăturați. Astfel că un cadou de acest gen va fi ținut minte și apreciat.

Florile pot transmite mulțumire

Sunt multe peroane care au un rol special în viața ta. Dacă ai asemenea persoane lângă tine și simți nevoia să le mulțumești, florile sunt o formă superbă de a face acest lucru. Astfel că poți să alegi florile preferate și să spui mulțumesc prin intermediul lor.

Trandafiri cu numărul de luni de când sunteți împreună

A știi numărul de luni sau ani de când sunteți împreună, poate să îi arate femeii pe care o iubești, faptul că îți pasă, că ai atenție la detalii și că ești alaturi de ea. De aceea poți opta pentru o astfel de variantă întotdeauna.

Fă o surpriza trimițând florile

Dacă dorești să găsești o florărie online care să îți ofere variante de calitate și diversitate, pentru orice tip de ocazie specială din viața ta, atunci poți să apelezi la OkFlora.ro – Livrare Flori Bucuresti. Aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie, de la buchete de lux, până la aranjamente speciale, deosebite pentru orice situație. 

OkFlora este magazinul online care oferă variante multiple de aranajemente florale și buchete pentru orice tip de eveniment sau ocazie specială. Atunci când dorești să faci un cadou pentru iubita ta sau soția ta, poți să alegi trandafiri deosebiți pe care să îi daruiești. Trandafirii sunt simbol special al iubirii, așadar, sunt alegerea perfecta pentru a celebra dragostea alaturi de partenera de viață.

OkFlora este atentă la nevoile tale și te ajută să îți pui în valoare dragostea pe care o porți pentru femeia care îți este alaturi. Așadar, poți să găsești aici cele mai spectaculoase aranajamente, realizate special pentru tine și iubita sau soția ta. Fie că îți dorești un anumit aspect, florile aranjate într-un anumit mod, sau trandafiri criogenati care să rămână permanent cu iubita ta, poți să găsești imediat ceea ce cauți.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni