• PRO TV
  • (P) Încălțăminte fabricată în România - de ce ar trebui să cumperi pantofi de la un producător local?

(P) Încălțăminte fabricată în România - de ce ar trebui să cumperi pantofi de la un producător local?

(P) Încălțăminte fabricată în România - de ce ar trebui să cumperi pantofi de la un producător local?

Îți cumperi câte o pereche de pantofi noi în fiecare sezon și până acum ai evitat să cumperi încălțăminte fabricată în România? Cel mai probabil, ai făcut-o din comoditatea de a alege mereu branduri consacrate la nivel internațional. Totuși, pantofii fabricați în România au câteva atuuri ce nu pot fi egalate.

Despre acestea, dar și despre motivele pentru care ar trebui să îți reînnoiești pantofarul cu câteva perechi create local, vom vorbi în rândurile ce urmează. Iată ce trebuie să știi. 

Vei susține o afacere locală

Susținerea economiei locale va permite creșterea permanentă și inovarea locurilor de muncă din România. Banii, mai întâi produși și apoi cheltuiți local, se vor întoarce la comunitate. Astfel, infrastructura, educația, dar și domeniul sănătății și însăși economia, toate vor avea de câștigat. În plus, cumpărând pantofi fabricați în România, vei ajuta la dezvoltarea micilor antreprenori, serviciile sau produsele acestora devenind, în acest mod, din ce în ce mai bune. 

Te bucuri de o calitate superioară a pantofilor

Lansând propriile produse, în cazul nostru perechile de pantofi, producătorii locali vor investi întotdeauna energia și atenția lor pentru ca produsul final să fie unul de cea mai înaltă calitate. Selectarea pantofilor vânduți trece printr-un filtru de standarde înalte, care se apropie, fără îndoială, de ale tale. Așadar, fiecare articol de încălțăminte va fi fabricat cu mare atenție. Niciun producător local nu își dorește ca perechile de pantofi pe care le produce să se întoarcă de la client în magazine pentru diverse probleme de fabricație, așa că antreprenorul va investi în plus în controlul calității, ceea ce, din păcate, nu se întâmplă în cazul anumitor afaceri cu încălțăminte din Turcia sau din China. 

Nu vei cheltui o avere pe noii tăi pantofi

Dacă ar fi să ne raportăm exclusiv la modelele de pantofi nou apărute pe piață, cu semnătura vreunui brand popular, prețul acestora este, de cele mai multe ori, unul foarte piperat. Să recunoaștem, nicio colecție nouă de pantofi nu are prețuri accesibile. Însă tu nu vei fi nevoit să spargi pușculița pentru a te bucura de pantofi noi de cea mai înaltă calitate, pentru că producătorii locali de încălțăminte nu stabilesc prețuri exorbitante pentru noile modele pe care le lansează. Din contra, costurile de achiziție ale unei perechi de pantofi fabricată în România sunt chiar accesibile, așa că te poți înnoi cu un buget redus. 

Nu-ți vei face griji în ceea ce privește potrivirea mărimilor

Suntem convinși de faptul că, cel puțin o dată, ți-ai comandat o pereche de pantofi online pentru a observa, cu stupoare, că, deși ai cerut numărul pe care îl porți, aceasta te strângea sau, mai rău, nu putea fi nici măcar probată. Acest lucru se întâmplă din pricina faptului că mărimile pot să nu coincidă cu cele cu care ești obișnuit. Fiecare zonă a lumii folosește propriile standarde de mărimi, așa că o pereche de pantofi sport mărimea 40 fabricată în Asia s-ar putea să coincidă cu un 38 de la noi. 

Comandând pantofi fabricați în România, această grijă a ta că perechea pe care ți-o dorești s-ar putea să nu ți se potrivească va dispărea. 

Vei purta pantofi unicat

Avantajul de a fabrica pantofii local oferă antreprenorilor români libertatea de a jongla cu modele care nu pot fi regăsite la alte branduri. Cu alte cuvinte, dacă vei cumpăra pantofi fabricați în România, ai toate șansele să nu mai întâlnești pe nimeni altcineva care să poarte o pereche asemănătoare cu a ta. Ce poate fi mai frumos decât să știi că vestimentația ta va fi completată de o pereche de pantofi unică?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni