• PRO TV
  • Elon Musk, invitație pe Twitter pentru Vladimir Putin. Ce răspuns a primit miliardarul de la liderul rus

Elon Musk, invitație pe Twitter pentru Vladimir Putin. Ce răspuns a primit miliardarul de la liderul rus

Elon Musk, invitație pe Twitter pentru Vladimir Putin. Ce răspuns a primit miliardarul de la liderul rus

Elon Musk a avut un dialog pe Twitter cu Vladimir Putin, iar internauții au putut remarca diplomația și politețea dintre cei doi. 

Miliardarul Elon Musk l-a invitat pe Vladimir Putin să-și creeze un cont pe Clubhouse, rețeaua socială unde accesul se face doar pe bază de invitație, pentru a putea comunica. Mesajul a fost transmis către contul oficial de Twitter al liderului de la Kremlin, iar răspunsul a venit la mai puțin de o oră de la invitație.

@KremlinRussia_E ai vrea să mi te alături pentru o conversație pe Clubhouse?”, a fost întrebarea lui Musk.

Va fi o mare onoare să vorbesc cu tine”, a venit răspunsul, în limba rusă, din partea Kremlinului, transmis de pe un dispozitiv iPhone.

Dialogul dintre cei doi a stârnit reacții diverse în mediul online și este unul dintre subiectele fierbinți de pe Twitter în acest weekend.

Sunt dezamăgit. E o onoare să vorbești cu Putin? Are pe mâini sângele a mii de georgieni, ceceni, sirieni, ucraineni. El doboară avioane civile și își ucide adversarii. Invită-l pe Kim-Jong-Un”, a comentat acid un internaut.

Cu siguranță, Putin vorbește cu Elon despre înlocuirea rublei cu DOGE (o monedă virtuală făcută populară de Musk – n. red.)”, a scris un altul.

Activitatea de pe rețelele sociale i-a atras lui Elon Musk antipatia multor internauți, dar și îngrijoarea unor finanțiști. Conform acestora, miliardarul ar trebui să se abțină de la anumite comentarii, deoarece acestea, dată fiind notorietatea sa publică, pot influența piețele financiare.

Așa s-a întâmplat la începutul acestui an, când Musk a început un lung șir de postări în care glorifică o anumită criptomonedă. Rezultatul acestor postări s-a tradus printr-o apreciere semnificativă a acestei monede virtuale, care ar fi putut aduce câștiguri sau pierderi unor investitori de pe piața crypto.

Recent, compania Tesla, deținută de Musk, a achiziționat monede Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari. Achiziția a dus la creșterea substanțială a valorii celei mai cunoscute și mai tranzacționate criptomonede din lume.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cadoul perfect de Valentines Day! - Trending Review cu Daragiu - episodul 54

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni