• PRO TV
  • iLike IT și Ce se întâmplă, doctore? revin cu edițiile de weekend, la PRO TV!

iLike IT și Ce se întâmplă, doctore? revin cu edițiile de weekend, la PRO TV!

iLike IT și Ce se întâmplă, doctore? revin cu edițiile de weekend, la PRO TV!

„iLike IT”, ediția de weekend, revine sâmbăta aceasta, de la ora 10:00, la PRO TV. Cea mai urmărită emisiune de tehnologie și social media din România se întoarce cu informații fresh din domeniu. 

În prima ediție vor fi prezentate cele mai noi, ciudate, scumpe, dar și performante telefoane de pe piață, iar Iulia Ionescu testează terapia bazată pe neuroștiință și ne prezintă primul centru experimental de acest fel din țara noastră. Cele mai importante minți ale planetei, dar și sportivii de performanță, apelează acum la neurotehnologie pentru a-și antrena puterea de decizie, intuiția sau memoria. 

În noul sezon iLike IT vom analiza în continuare cele mai noi dispozitive de pe piață, dar nu ne vom limita doar la asta. Îmi doresc foarte mult ca oamenii să vadă și să înțeleagă cât de importantă este tehnologia în știință, medicină, economie, educație și nu numai. Am ajuns într-un punct în care putem spune că nimic nu este imposibil, iar beneficiile reale ale tehnologiei sunt mai presus decât credem. Tehnologia s-a dovedit a fi un adevărat aliat pentru noi în perioada aceasta”, dezvăluie Iulia Ionescu.

Duminica aceasta, de la ora 10:00, revine și ediția de weekend a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?. În fiecare săptămână, Oana Cuzino va aborda subiecte de interes legate de sănătate și lifestyle și va avea alături invitați care se bucură de notorietate publică. Duminica aceasta, o vom vedea alături de Oana pe actrița Anca Dumitra, într-o discuție antrenantă. 

Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm și edițiile de duminică ale emisiunii noastre într-o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate,  poate mai pregnant decât oricând. Ne dorim să încurajăm și să ne inspirăm telespectatorii să își consolideze  obiceiurile de îngrijire și sănătate, să se alimenteze corect și variat, să facă mișcare și să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat și conectat la cultură, tehnologie, societate.

Cu ajutorul invitaților noștri, persoane care se bucură de notorietate publică sau profesională, vrem să demonstrăm că dincolo de pandemia COVID19 viața în toată deplinătatea  și aspectele ei, trebuie să meargă în forță, cu optimism, înainte!”, spune Oana Cuzino.

Luați-vă porția săptămânală de informație despre tehnologie și sănătate în fiecare zi de weekend de la ora 10:00: sâmbăta, cu iLike IT și duminica, cu Ce se întâmplă, doctore?. Doar la PRO TV.

Vezi și VIDEO: iLike IT - Totul despre vlogging, cu Iulia Ionescu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni