• PRO TV
  • Ce crede Donald Trump despre interviul dat de Meghan Markle și n-a dezvăluit public

Ce crede Donald Trump despre interviul dat de Meghan Markle și n-a dezvăluit public

Ce crede Donald Trump despre interviul dat de Meghan Markle și n-a dezvăluit public

Donald Trump era pregătit să o taxeze public pe Meghan Markle după interviul acordat realizatoarei TV Oprah, însă a preferat să-și înnăbușe furia care l-a cuprins. Un apropiat al fostului președinte explică de ce Trump nu a reacționat după marele eveniment mediatic.

Donald Trump a urmărit cu sufeltul la gură interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry în SUA și ar fi putut crea un spectacol uriaș după dezvăluirile Ducilor de Sussex. Însă, spune fostul său consilier personal, magnatul a decis că nu e o idee prea bună.

Când m-am dus la președinte (fostul președinte – n. red.), el mi-a spus: Mda, Meghan nu e bună. Am spus asta, acum toată lumea poate să vadă. Dar îți dai seama că dacă spui ceva negativ despre Meghan Markle, ești taxat. Uită-te la Piers (Piers Morgan – n. red.)”, a dezvăluit Jason Miller (foto).

Piers Morgan, una dintre gazdele emisiunii Good Morning Britain, de la postul ITV, și-a dat demisia după ce a intrat în conflict cu șefii postului. Jurnalistul a fost pus să-și ceară scuze pe post după o serie de atacuri la adresa lui Meghan Markle, însă el a decis să-și păstreze convingerile despre Ducesă și să părăsească emisiunea pe care o făcea de 6 ani.

Citește șiMeghan Markle, dezvăluiri incendiare despre perioada petrecută în Anglia: ”Nu am vrut să mai trăiesc”

Citește șiMeghan Markle dezvăluie de ce fiul ei, Archie, n-a primit titlul de Prinț

Citește șiFamilia Regală, prima reacție oficială după interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry



La rândul său, Donald Trump a avut dese intervenții publice în care și-a manifetat antipatia față de Meghan Markle, pe care a numit-o „obraznică” în 2019.

În podcastul lui Steve Bannon, fostul consilier personal al lui Trump a dezvăluit că fostul președinte i-a luat apărarea lui Piers Morgan în conflictul cu Meghan Markle: „Sunt în echipa Piers. Piers este cel mai bun, este cel mai mare și au încercat să-l reducă la tăcere pentru că a criticat-o pe Meghan Markle. Acesta este doar ultimul capitol al culturii trezite”, a mai spus Jason Miller.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Olimpiada mămicilor Episodul 5: Întâlnirea cu moașa


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni