• PRO TV
  • (P) Băuturi deosebite, pentru oameni cu gusturi

(P) Băuturi deosebite, pentru oameni cu gusturi

(P) Băuturi deosebite, pentru oameni cu gusturi

Consumul moderat de bere, este bun pentru sănătatea dumneavoastră, iar pentru acest fapt, există nenumărate studii care s-au realizat de-a lungul timpului.

Berea aduce diverse beneficii pentru sănătate, fiind utilizată pentru prevenirea bolilor inimii și a sistemului circulator, inclusiv bolile coronariene, ateroscleroza, insuficientă cardiacă, infarctul și accidentul vascular cerebral. De asemenea, este utilizată pentru a reduce șansele de deces din cauza infarctului și a unei alte afecțiuni cardiace numită disfuncție ischemică a ventriculului stâng .

Această băutură alcoolică, mai aduce numeroase beneficii și în ceea ce privește boală Alzheimer, osteoporoza, calculi biliari, diabet de tip 2, boli de inimă la persoanele cu diabet de tip 2, calculi renali, cancer de prostată, cancer de sân sau alte tipuri de cancer și lista poate continua. În plus, mai există și situația în care unii oameni folosesc berea pentru a stimula apetitul și digestia în anumite situații, chiar și pentru a crește fluxul de lapte matern.

Berea are un conținut bogat în diverse substanțe care pot ajută extrem de mult în ceea ce privește combaterea tuturor acestor boli, însă, nu uitați că discutăm totuși despre o băutură alcoolică ce trebuie consumată cu măsură, iar în cazul în care suferiți de o anumită boală sau afecțiune, obligatoriu țineți cont de recomandările medicilor.

Pentru majoritatea pasionaților de băuturi alcoolice, berea este mai mult decât o simplă băutură, ci reprezintă o adevărată artă, cu atât mai mult dacă este vorba despre o băutură cu poveste, excluzând bineînțeles acele beri pe care le putem găsi în masă, pe rafturile magazinelor.

O bere cu adevărat specială din toate punctele de vedere este disponibilă la numai un simplu click distanță, accesând threehappybrewers.com. Exact așa cum sugerează și denumirea, "threehappybrewers", este vorba despre 3 prieteni care în urmă cu 6 ani, au pornit un proiect cu adevărat deosebit în București, moment în care s-au pus pe treaba și ne-au pus la dispoziție mai multe tipuri de bere cu adevărat specială.

Cei 3 berari, au produs la bun început bere pentru gusturile personale și consumul propriu, însă, ulterior, oamenii s-au îndrăgostit de aromele primelor băuturi iar în acest fel a luat naștere brand-ul THREE HAPPY BREWERS, brand ale cărui produse sunt disponibile la numai un click distanță, accesând website-ul threehappybrewers.com.

Astfel, cei care doresc să consume o bere cu adevărat specială care la luat naștere chiar în capitală țării noastre, pot alege tipuri de bere precum: Australian Pale Ale, West-Coast IPA, Czech Pilsner, English Amber sau Belgian Enkel.

Berea este o băutură alcoolică a cărei istorie este cu adevărat bogată. Însă, în lume, există un număr impresionant de băuturi atât alcoolice cât și non alcoolice care au o istorie extrem de bogată.

Cafeaua este o astfel de băutură, iar în ceea ce privește băutura cu care fiecare dintre noi își începe dimineața, aceasta este. Practic, pentru majoritatea oamenilor, nu există dimineață fără cafea, iar o cafea ideală prin care va puteți începe dimineața perfect, este cea pe care o puteți achiziționa de pe magazinul online contegocafe.ro. Aici, puteți descoperii o gama extrem de variată de tipuri de cafea având posibilitatea de a alege fie cafea proaspăt prăjită, fie microloturi, cafea verde sau cafea decofeinizată, precum și diferite tipuri de ciocolată caldă, de diverse arome.

Tot ceea ce aveți nevoie va este pus la dispoziție la numai un click distanță, ușor accesibil printr-o simplă comandă online, dar și la un raport calitate/preț extrem de avantajos, fiind vorba despre acele produse deosebite, create cu sufletul, complet diferite față de produsele clasice din comerț care sunt disponibile peste tot în magazine.

Sursa foto: Pixabay.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni