• PRO TV
  • Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodata lucruri urâte!”

Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodata lucruri urâte!”

Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodata lucruri urâte!”

Ca în fiecare miercuri, actorul Marius Manole pune ”Întrebarea Mesei Rotunde”, exclusiv pe protvplus.ro, unui invitat special.

În ediția de azi a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Denis the Motans este cel care trebuie să răspundă unor întrebări incomode sau să se ”delecteze” cu preparatele speciale: pastă de viermi, ficat de porc, creier, capete de pește sau vomă de iepure. 

Astfel, întrebat cu cine ar face binging toată noaptea, dintre Alexandra Dinu, Anna Lesko și Xenia Deli, Denis a răspuns inițial Xenia Deli, dar apoi s-a răzgândit: ”dacă aș putea cu toate trei...”.

Denis și Marius Manole inventează și un supererou cu superputeri, dar vorbesc și despre Cristina Almășan, care în prima ediție a show-ului ”Întrebarea Mesei Rotunde” a menționat că i-ar plăcea să aibă o relație cu Denis The Motans. Vedeți în materialul video de mai jos care este replica neașteptată a artistului pentru frumoasa influenceriță.

Când vine vorba de propuneri indecente de la fane, Denis este foarte tranșant: „E ca și cum ai vinde un Rolls Royce cu un dolar”. Ce spune cântărețul că face cu pozele nud pe care le primește de la fane.

Urmăriți, mai jos, cel mai nou episod al show-ului ”Întrebarea Mesei Rotunde”, cu Marius Manole și Denis The Motans. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni