• PRO TV
  • Natalya Rudakova a făcut furori cu rolul său de debut. Cum arată în prezent rusoaica sexy din Transporter 3

Natalya Rudakova a făcut furori cu rolul său de debut. Cum arată în prezent rusoaica sexy din Transporter 3

Natalya Rudakova a făcut furori cu rolul său de debut. Cum arată în prezent rusoaica sexy din Transporter 3

Natalya s-a născut în Sankt Petersburg, Rusia, dar s-a mutat la New York, împreună cu părinții, pe când avea 17 ani. Ea a fost descoperită întâmplător de regizorul Luc Besson, care i-a propus rolul Valentinei în Transporter 3 (2008). 

Acum 13 ani, rusoaica nici nu visa la Hollywood. Natalya lucra într-un coafor, iar Luc Besson a observat-o când traversa strada. Înaltă, slabă și cu trăsături atipice (pistruiată și cu părul roșcat), tânăra de 23 de ani i-a atras imediat atenția regizorului. El i-a dat lecții de actorie și i-a propus direct un rol important în Transporter 3.



Fanii celebrei serii Transporter au apreciat imediat personajul ei. Scenele în care Frank (Jason Statham) și Valentina încearcă să scape cu viață de amenințările care îi pândesc te țin cu sufletul la gură până la finalul filmului. La fel de emoționante sunt și episoadele tandre dintre cei doi, care se îndrăgostesc.



După acest rol, Natalya Rudakova a reușit să obțină mai multe roluri în filme artistice și seriale TV, dar niuciunul nu a fost la fel sonor ca și cel din Transporter 3. Ea a jucat în ”Before the Snow” (2015) și ”Blidspot” (2015), iar recent a încheiat filmările la serialul ”Main Justice”. 
 

Natalya mai cochetează și cu modellingul. Ea nu odată a apărut în reviste de modă și frumusețe. În vârstă de 36 de ani, actrița nu este căsătorită, dar se află într-o relație cu actorul Colin Molloy. (vezi mai multe imagini în galeria foto)
 



Sursă foto: Getty Images, Instagram/ natrudakova

Vezi și: 

 

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni