• PRO TV
  • (P) VIDEO Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu, LIVE spumos în online despre cele mai inovatoare tehnologii

(P) VIDEO Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu, LIVE spumos în online despre cele mai inovatoare tehnologii

(P) VIDEO Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu, LIVE spumos în online despre cele mai inovatoare tehnologii

Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu au oferit un show de senzație, vineri seară, în cadrul unei sesiuni LIVE ieșite din comun. Cei doi actori au prezentat cele mai noi tehnologii pentru casă de la Samsung într-o manieră amuzantă. Românii au putut cumpăra gadgeturi de ultimă generație la preț redus.

Cine nu i-a văzut niciodată pe Cabral și pe Neamțu, împreună pe aceeași scenă, au aflat vineri seară ce spectacol pot face când joacă în aceeași „piesă”. Partitura a fost simplă. Cabral, în rol de regizor de televiziune, încerca să-l învețe pe Neamțu cum să intre în pielea personajului său: promoter de electronice și electrocasnice Samsung, rezultat al celor mai noi tehnologii pentru casă.

Neamțu, care lăsa impresia că memoria nu e punctul său forte, a trebuit să repete replicile de nenumărate ori, spre disperarea lui Cabral. Ce era atât de greu de reținut că „principala caracteristică a televizorului The Frame este dualitatea. În primul rând, este un televizor impresionant care, cu ajutorul tehnologiei unice Quantum Dot, oferă un volum de culoare 100%”?

Sau că: „Aspiratoarele Jet excelează la două lucuri: puterea de aspirare și ușurința de folosire. Motorul digital inverter și tehnologia JET Cyclone îl fac incredibil de puternic. În plus, nu este doar ușor, ci și ușor de manevrat”? Vezi VIDEO AICI!

Cei doi au trecut în revistă calitățile a 7 produse de ultimă generație de la Samsung, iar marea surpriză a fost că privitorii le-au putut cumpăra cu o reducere de 15%, cu ajutorul codului de discount Live15.

Oferta este valabilă pe https://www.samsung.com/ro/live-shopping-pro-tv până la 25 aprilie 2021, ora 23:59.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni