• PRO TV
  • CONCURS: Decide cine merita premiul de popularitate la Gala Premiilor Gopo si noi te premiem!

CONCURS: Decide cine merita premiul de popularitate la Gala Premiilor Gopo si noi te premiem!

CONCURS: Decide cine merita premiul de popularitate la Gala Premiilor Gopo si noi te premiem!

Pe 28 martie, cinematografia romaneasca va celebra cel mai important eveniment anual al sau – Gala Premiilor Gopo 2011, momentul cand vor fi premiate cele mai bune productii ale anului trecut.

Difuzata in direct de Pro Cinema si www.procinema.ro, Gala Premiilor Gopo 2011 va aduce pe scena actorii si regizorii care au intrunit cele mai multe voturi ale specialistilor lumii filmului. Si tu vei avea sansa sa trimiti vedete  ale cinematografiei autohtone pe covorul rosu al Galei Premiilor Gopo 2011 daca vei participa la concursul “GO!POftiti la filmul Pro Cinema!”.

In cadrul Galei Premiilor Gopo, pe 28 martie, Pro Cinema va acorda un premiu special, pentru “Cel mai popular film romanesc difuzat in 2010 de Pro Cinema”, oferit de Cristian Tudor Popescu. De aceea, incepand din 23 februarie si pana pe 24 martie, vei putea alege dintre 10 filme sau serii de filme romanesti care va fi castigatorul premiului de popularitate.

California Dreamin’ (nesfarsit)”, “Tache”, seriile “BD”, “Toate panzele sus” sau “Liceenii” sunt doar cateva dintre productiile care au intrat in concursul organizat de www.procinema.ro.

Intra AICI in concurs
si vei putea castiga unul dintre cele 50 de ceasuri Pro Cinema sau marele premiu - una dintre cele doua invitatii duble la Gala Premiilor Gopo 2011, care va fi difuzata in direct de Pro Cinema si www.procinema.ro .

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni