• PRO TV
  • Cine este iubita lui Damiano David, solistul trupei care a câștigat trofeul Eurovision 2021

Cine este iubita lui Damiano David, solistul trupei care a câștigat trofeul Eurovision 2021

Cine este iubita lui Damiano David, solistul trupei care a câștigat trofeul Eurovision 2021

Damiano David, solistul trupei Maneskin, care a câștigat trofeul Eurovision 2021, este o figură excentrică. Plin de tatuaje și cu un comportament dezinvolt, cântărețul știe cum să se facă remarcat. Cu toate acestea, puțini cunosc detalii despre viața sa personală. 

În urma unor fotografii, postate pe Instagram, unde apare îmbrăcat în fustă sau alături de bărbați, s-a speculat că Damiano David ar fi homosexual. După ce Maneskin a câștigăt concursul Eurovision 2021, Damiano l-a sărutat pe gură pe bateristul Ethan Torchio. Apoi s-a întors spre Thomas Raggi și l-a sărutat cu pasiune. Aceste gesturi au provocat întrebări despre orientarea sexuală a cântărețului. 

În realitate, Damiano David are o relație, de patru ani, cu fotomodelul Giorgia Soleri, potrivit presei italiene. Artistul a dezvăluit acest lucru abia în 2021. Cei doi nu publică fotografii de cuplu pe rețelele sociale, în schimb au prieteni comuni, iar din postările de la story se înțelege că vizitează simultan aceleași locații. Prin urmare, faptul că se află împreună în același loc le-a confirmat încă odată fanilor că ei ar fi împreună. 

Giorgia Soleri, în vârstă de 25 de ani, este o influenceriță cunoscută în Italia. Când trupa Maneskin a fost anunțată câștigătoare, ea a făcut o postare pe Instagram: ”Cei mai buni, acum toată Europa știe. Mă uit la ecran încercând să înțeleg dacă totul este real sau este un vis”. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram: giorgiasoleri_

Vezi și: Turcia - Italia, astăzi, la 22:00. Fotbalul se joacă la PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni