• PRO TV
  • Cine este Oana Nicolau, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

Cine este Oana Nicolau, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

Cine este Oana Nicolau, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

“Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Emisiunea va avea premiera în această toamnă la PRO TV. 

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei patru specialisti ai show-ului sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut). 

Cine este Oana Nicolau, unul dintre cei patru experți de la “Căsătoriți pe nevăzute”

Oana Nicolau este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, soție și mama a trei băieți. Formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste, dar și să înțeleagă cum poate să-i ajute mai bine pe cei care trec prin perioade tensionate în cuplu, să-i sprijine și să-i ghidează să dezvolte relații funcționale, sănătoase și împlinite.

“Am o experiență de peste 13 ani și mă număr printre cei norocoși pentru că am o meserie de care sunt cu adevărat îndrăgostită”, a declarat Oana Nicolau într-un interviu exclusiv pentru PRO TV PLUS

Expertul a mărturisit că a primit propunerea cu mare entuziasm: “Am spus DA în primele 30 de secunde, cred. M-a încântat foarte tare ideea de a forma cupluri pe baza unor compatibilități, cu ajutorul științei”.

Oana Nicolau a detaliat și rolul ei în show-ul “Căsătoriți pe nevăzute”.

“Emisiunea este structurată în trei etape. În prima etapă, eu studiez fiecare concurent în parte, îi ofer un chestionar cu întrebări legate de istoricul personal, familial și cel al relațiilor și evident anumite aspecte ce țin de sexualitatea persoanei. Apoi am discuții de unu la unu. Voi face vizite la domiciliu pentru că mediul în care noi trăim spune foarte multe despre noi. A doua etapa este cea în care ne așezăm împreună cu ceilalți colegi experți și ne prezentăm concluziile pe care le-am tras fiecare. În a treia etapă, cuplurile sunt deja căsătorite și își trăiesc relația. Le voi oferi suport, voi fi acolo alături de ei. Îi voi ajuta să se cunoască unul pe celălalt și cel mai important îi voi ajuta să descopere acele compatibilități pe care noi le-am văzut, dar despre care ei încă nu știu nimic”, a spus expertul.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni