• PRO TV
  • Cine este Mircea Iliescu, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

Cine este Mircea Iliescu, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

Cine este Mircea Iliescu, unul dintre cei patru experți ai emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”

“Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Emisiunea va avea premiera în această toamnă la PRO TV. 

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei patru specialisti ai show-ului sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut). 

Cine este Mircea Iliescu, unul dintre cei patru experți de la “Căsătoriți pe nevăzute”

Mircea Iliescu este doctor în genetică și evoluție umană. În prezent, predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universității Cambridge. E pasionat de diversitatea umană din întreaga lume, iar împreună cu alți colegi din Marea Britanie, India și România se concentrează asupra evoluției genetice a diversității umane în populațiile cu o istorie evolutivă complexă. 

“Propunerea de a face parte din panelul de experti pentru emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” a venit într-un fel ca o surpriză, dar am primit-o cu interes. E ceva nou pentru mine”, a declarat expertul într-un interviu pentru PRO TV PLUS

Mircea Iliescu a vorbit și despre rolul său în emisiunea ce va avea premiera în toamnă la PRO TV. 

„În cadrul acestei emisiuni pentru participanți vom face teste de salivă. Acestea le trimitem la o companie care face analiza genetică propriu-zisă, ne dă niște rezultate și noi încercăm să le interpretăm pe baza cunoștințelor pe care le avem. În plus, voi încerca să văd dacă preferințele lor de miros sunt sau nu sunt pentru un anumit partener”, a mai spus omul de știință. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni