• PRO TV
  • (P) Cum alegi buchetul de mireasă perfect pentru cea mai importantă zi din viața ta?

(P) Cum alegi buchetul de mireasă perfect pentru cea mai importantă zi din viața ta?

(P) Cum alegi buchetul de mireasă perfect pentru cea mai importantă zi din viața ta?

Buchetul de mireasă este accesoriul principal al miresei și trebuie să rezoneze în totalitate cu mireasă, trebuie să fie pe placul ei, dar să se integreze și în cadrul nunții, astfel că trebuie să ții cont și de celelalte flori ce fac parte din decorul nunții, aranjamentele florale, buchetele domnisoarelor.

Întrucât buchetul este un accesoriu, trebuie asortat, așadar trebuie să te ghidezi și să te raportezi și la rochia de mireasă, pe care o vei alege înainte de buchet.

Sunt câteva criterii importante după care trebuie să te ghidezi atunci când alegi buchetul potrivit, trebuie să acorzi atenție tuturor detaliilor, forma buchetului, florile ce îl alcătuiesc, dar și alte accesorii ce sunt cuprinse în cadrul acestuia, cum ar fi panglicile.

Rochia de mireasă

Unul dintre principalele criterii la care trebuie să te raportezi atunci când vei face alegerea buchetului este rochia de mireasă, întrucât acesta vine în completarea ținutei, deci trebuie să se integreze perfect.

În funcție de ceea ce vrei să obții prin adăugarea buchetului ținutei, ai mai multe variante, dacă ai o rochie voluminoasă și complet accesorizata, dar îți dorești și mai mult, atunci vei alege și buchetul după aceleași criterii, un buchet de mireasă voluminos și cu numeroase aplicații care să-l scoată în evidență. Poți însă să fi ales o astfel de rochie, dar să îți dorești să iasă în evidență cât de mult se poate, astfel că vei opta pentru un buchet mai mic și mai modest.

Dacă ai ales o rochie mai simplă și îți dorești să ai un accesoriu mai complex, poți opta pentru varianta cu buchetul voluminos, pentru a pune puțin accent pe ținută, dar dacă îți dorești un rezultat mai modest, poți încadra toată ținuta în același stil și să îți alegi și un buchet mai simplu.

Decorul locației unde va avea loc evenimentul

În alegerea buchetului trebuie să te raportezi printre altele și la locația evenimentului, de fapt la modul în care a fost decorată, la aranjamentele ce s-au folosit pentru a fi în concordanță cu ele. De asemenea, trebuie să te raportezi și la felul locației, dacă este un local luxos, buchetul trebuie să se ridice la standardele acelui loc pentru a fi potrivit în întregul decor. Pentru o nuntă în aer liber trebuie să optezi pentru un buchet mare care să se integreze așa cum trebuie în peisaj, în cadrul naturii. Iar pentru o nuntă rustică, cu siguranță că vei alege un buchet din flori de câmp, acestea sunt simple, frumoase și transmit romantism, sentimente potrivite evenimentului.

Buchetul tău trebuie să reflecte personalitatea ta

Pentru că este accesoriul tău trebuie să se observe acest fapt, să fie pe gustul tău și să corespundă așteptărilor tale, astfel că un alt sfat ar fi acela, să îți creezi propriul buchet după bunul plac, fără a copia un alt buchet sau aranjament. În funcție de florile pe care le preferi, culorile ce te atrag, dar și stilul tău. Dacă totuși ai intrat în panică și nu știi ce să alegi, optează cu toată încrederea pentru buchete de mireasă de la Floraria Maison d'Or.

Foto: Pixabay.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni