• PRO TV
  • VIDEO Ce mașini rulate poți cumpăra cu 20.000 de euro și de ce ai face o astfel de achiziție

VIDEO Ce mașini rulate poți cumpăra cu 20.000 de euro și de ce ai face o astfel de achiziție

VIDEO Ce mașini rulate poți cumpăra cu 20.000 de euro și de ce ai face o astfel de achiziție

Alegerea unei mașini rulate este mai dificilă decât achiziția uneia noi, iar explicațiile sunt multiple. În general, ai mai multe necunoscute decât certitudini, dar s-ar putea să nu cauți unde trebuie. Iată cum ieși din impas!

Românii adoră mașinile rulate, iar unul dintre motive este că găsesc aproape orice model pe gustul lor la prețuri care câștigă orice confruntare cu un automobil nou. Când vor să se asigure că achiziția e un best buy, fără complicații, cei mai mulți apelează la dealeri autorizați și jucători mari în piața de profil.

Nu mai e un secret pentru nimeni că autovit.ro este cel mai mare site de vânzări auto rulate din România și, dacă vrei o mașină second hand, cel mai probabil de acolo vei începe căutările.

De ce să cumperi o mașină rulată 

Oricât ai vrea, nu poți să ascuzi motivul pentru care cauți o auto rulată: n-ai sau nu vrei să dai bani pe una nouă. Și, dacă stai să te întrebi, de ce ai face-o? Poți găsi calitate și confort și la un autoturism din 2018 care are sub 30.000 km parcurși. Totul ei să știi cum să cauți.

Citește continuarea pe www.debarbati.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni