• PRO TV
  • Shakira, ședință foto incendiară pentru Cosmopolitan. Fanii artistei: “Pandora Girl! Ce dezamăgire!”

Shakira, ședință foto incendiară pentru Cosmopolitan. Fanii artistei: “Pandora Girl! Ce dezamăgire!”

Shakira, ședință foto incendiară pentru Cosmopolitan. Fanii artistei: “Pandora Girl! Ce dezamăgire!”

La scurt timp după ce numele ei a apărut în Pandora Papers (n.r Dosarele Pandora), Shakira e protagonista celui mai nou număr al revistei Cosmopolitan. Artista apare într-un body minuscul, care îi lasă la vedere formele perfecte. 

Politicieni, lideri de stat, miliardari și vedete apar în Pandora Papers, documente care arată cum aceștia se folosesc de paradisuri fiscale pentru a plăti taxe mai mici. 

"Dosarele Pandora" arată cum 35 de lideri ai lumii, inclusiv acoliți ai lui Vladimir Putin, au deschis conturi în paradisuri fiscale pentru a face tranzacții și a acumula averi uriașe. Dosarele conțin 12 milioane de documente de la 14 companii financiare, din țări precum Insulele Virgine Britanice, Panama, Belize, Cipru, Emiratele Arabe, Singapore și Elveția. 

Printre celebritățile ale căror nume apar în documente se numără Shakira, Elthon John sau Ringo Starr. De altfel, Shakira a mai fost acuzată de evaziune fiscală în Spania, acolo unde nu a plătit taxe în valoare de 14,5 milioane de euro pe veniturile obținute între 2012 și 2014. 

Pentru Cosmopolitan, Shakira a realizat una dintre cele mai sexy ședințe foto din carieră. Mândră de rezultatul final, artista de 44 de ani a postat pe Instagram câteva fotografii de la shooting. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
Imaginile au fost apreciate de peste 680.000 de internauți. Dacă unii dintre ei au felicitat-o pentru felul în care arată și i-au transmis că e “ca și vinul care devine mai bun odată cu trecerea timpului”, alții i-au reproșat că nu-și plătește taxele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
“Pandora girl!”, “Shakira, cum e asta cu paradisurile fiscale? Ce dezamăgire!”, “Plătește-ți impozitele, femeie!”, “Ce faci cu atâția bani? De ce nu îți plătești taxele?”, “Ce cauți în Pandora Papers?”, “Superbă, dar te rog plătește-ți impozitele!”, sunt  câteva dintre mesajele postate de fani. 
 
Potrivit presei străine, Shakira ar avea o avere de 350 de milioane de dolari. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: Cel mai tare joc de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni