• PRO TV
  • HoYeon Jung, din Squid Game, într-o ținută îndrăzneață pe coperta Vogue, ediția coreeană

HoYeon Jung, din Squid Game, într-o ținută îndrăzneață pe coperta Vogue, ediția coreeană

HoYeon Jung, din Squid Game, într-o ținută îndrăzneață pe coperta Vogue, ediția coreeană

Rolul Sae-byeok din Jocul Calamarului a transformat-o pe actrița coreeană HoYeon Jung într-un star internațional. În numai o lună de zile, numărul ei de followeri de pe Instagram a crescut de la un milion la aproape 21 de milioane. 

Nu este de mirare că HoYeon Jung se bucură de cea mai mare atenție din cariera ei. Așa că actrița strălucește luna aceasta pe coperta prestigioasei reviste Vogue, ediția coreeană. Nu este o noutate pentru ea să pozeze într-o astfel de ipostază: înainte de a da lovitura în cinematografie, HoYeon Jung s-a făcut remarcată ca fotomodel. Luna trecută Louis Vuitton a numit-o ambasador international al brandului.

În Vogue, coreeanca apare într-o pereche de pantaloni scurți argintii, într-un sutien din pietre prețioase și un sacou negru din paiete. Frumoasa actriță și-a completat look-ul de supermodel cu o pereche de cercei candelabru și cizme înalte.

Deși în Squid Game pare o puștoaică, în realitate actrița are 27 de ani. Ca să se pregătească pentru rolul care i-a adus faima, HoYeon Jung s-a uitat la documentare și a exersat dialectul nord coreean al lui Sae-byeok. În plus, a luat și lecții de arte marțiale, pentru scenele de luptă din serialul-fenomen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOGUE KOREA (@voguekorea)

Actrița a mărturisit că cea mai dificilă parte pentru ea a fost să interpreteze scenele de final, în care personajul său era rănit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOGUE KOREA (@voguekorea)

În contrast cu tensiunea și violența din serial, actrița a povestit că pe platou era o atmosferă degajată, relaxantă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni