• PRO TV
  • “E greu să fii faimos!” Cum i-a schimbat Squid Game viața actorului de 77 de ani O Yeong-su

“E greu să fii faimos!” Cum i-a schimbat Squid Game viața actorului de 77 de ani O Yeong-su

“E greu să fii faimos!” Cum i-a schimbat Squid Game viața actorului de 77 de ani O Yeong-su

Are o carieră în cinematografie de aproape 60 de ani, dar de abia la 77 de ani a ajuns star internațional! Datorita serialului Squid Game, actorul coreean O Yeong-su a devenit celebru peste noapte. “Jucătorul 001” este asaltat de oferte din showbiz, însă le refuză pe majoritatea dintre ele.

O Yeong-su a dezvăluit într-un interviu că primește sute de telefoane în urma apariției sale în Squid Game. Actorul este invitat în diverse emisiuni sau este asaltat cu oferte de a apărea în reclame. Pe majoritatea le-a refuzat. Nu are un manager care să se ocupe de cariera sa, așa că fiica lui este cea care îl ajută în aceste momente. 

Vezi si: Regizorul ”Squid Game” explică de ce Gin-hun și-a vopsit părul roșu la finalul serialului  


 
Starul din Squid Game recunoaște că succesul l-a “amețit” un pic. “Mă simt ca în al nouălea cer. Trebuie să mă calmez, să îmi pun ordine în gânduri și să îmi revin. M-au contactat atât de mulți oameni… Pentru că nu am un manager, e greu să fac față volumului de mesaje. Fiica mea mă ajută”, a spus actorul sud-coreean.
 
 “Lucrurile s-au schimbat destul de mult. Chiar și când ies doar să îmi iau o cafea, trebuie să fiu atent la cum arăt. Mi-am dat seama că e greu și să fii faimos”, a mai spus actorul.
 
La 77 de ani, O Yeong-su spune că nu mai are ambiții prea mari și că este mulțumit cu ce i-a oferit viața până acum.
Oficial, Squid Game este cel mai vizionat serial nou de pe Netflix din toate timpurile, cu 142 de milioane de urmăritori  în prima lună de când a fost urcat pe platformă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni