• PRO TV
  • Alec Baldwin s-a oprit pe marginea drumului să le răspundă reporterilor: Copiii mei plâng în mașină

Alec Baldwin s-a oprit pe marginea drumului să le răspundă reporterilor: Copiii mei plâng în mașină

Alec Baldwin s-a oprit pe marginea drumului să le răspundă reporterilor: Copiii mei plâng în mașină

Alec Baldwin i-a suprins pe reporterii și paparazzii care îl urmăreau pentru a obține noi imagini cu el și familia sa, după nefericitul incident de pe platourile de filmare ale westernului Rust. Actorul a oprit mașina și a răspuns la câteva întrebări, ocolind însă detalii despre investigația poliției. Soția sa, Hilaria, a filmat totul, părând însă că îl enervează pe Baldwin cu intervențiile ei nedorite.

De când a împuscat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare, Alec Baldwin și familia sa sunt urmăriți non stop de paparazzi. În mod normal, actorul încearcă să îi evite, însă de data asta a oprit mașina pe marginea drumului și a încercat să răspundă cât se poate de calm întrebărilor venite din partea jurnaliștilor. “Copiii mei sunt în mașină și plâng. Pentru că îi urmăriți mereu și ei știu asta.  M-am oprit din respect pentru voi că să vorbesc, însă nu am voie să dau detalii despre investigație”, a spus Baldwin.Vezi si:Ce șanse sunt ca Alec Baldwin să ajungă la închisoare după ce a omorât accidental un om pe platourile de filmare

Actorul și soția sa s-au enervat pe ziariști în momentul în care aceștia nu au știut numele victimei.

“O femeie a murit. Era prierena mea. În prima zi în care am ajuns la filmări, am scos-o la cină, alături de regizor. Eram o echipa foarte unită, dar apoi s-a întâmplat acest lucru oribil. Este un incident care se întâmpă o dată la un milion de ani”, a mărturisit actorul.

“M-am întâlnit cu soțul și fiul ei. N-aș ști cum să caracterizez această întâlnire. Soțul ei este copleșit de durere. Suntem foarte îngrijorați de starea lor”, a mai spus Baldwin.

Reacțiile Hilariei Baldwin din timpul interviului au fost aspru criticate pe social media. Fanii actorului au spus că aceasta este “disperată” după atenție și că intervențiile ei au fost total nepotrivite. Alec Baldwin s-a uitat de două ori cu subînțeles la ea și i-a făcut observație să îl lase în pace, ca să răspundă întrebărilor ziariștilor.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni