• PRO TV
  • Alec Baldwin, imagini cutremurătoare alături de familia femeii pe care a ucis-o. Cum l-au surprins paparazzii

Alec Baldwin, imagini cutremurătoare alături de familia femeii pe care a ucis-o. Cum l-au surprins paparazzii

Alec Baldwin, imagini cutremurătoare alături de familia femeii pe care a ucis-o. Cum l-au surprins paparazzii

Alec Baldwin trace prin cea mai grea perioadă din viața sa, după ce a ucis-o accidental pe Halyna Hutchins. Actorul a fost văzut alături de familia îndurerată a victimei.

Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele cinematografice în care era implicat, după tragedia de pe platourile Westernului Rust. Actorul a fost văzut “plângând incontrolabil și inconsolabil ore în șir”, după ce a ucis-o accidental pe Halyna Hutchins, director de imagine, și l-a renit pe Joel Souza, regizor asistent.

După accidentul teribil, Alec Baldwin a ținut legătura cu familia victimei, iar paparazzii l-au fotografiat în timp ce îi îmbrățișa pe soțul Halynei și pe fiul acesteia, în vârstă de numai 9 ani.

 

Vizibil afectat de ce i s-a întâmplat, actorul de 63 de ani pare epuizat în imaginile surprinse de paparazzii. Cu ochii încercănați, acesta încearcă să îl consoleze pe soțul pe Halynei Hutchins. 

Baldwin își anulează momentan toate proiectele în care este implicat, iar surse apropiate acestuia susțin că filmul Rust probabil nu va mai fi terminat.

“A fost devastator ce i s-a întâmplat. Așa procedează de fiecare dată când i se întâmplă ceva rău – se retrage pentru un timp din viața publică”, a spus un apropiat al acestuia. 

Alec Baldwin a tras cu un pistol cu muniție reală, deși a fost asigurat că arma este sigură. Actorul a apăsat pe trăgaci, țintind spre cameră, și i-a împuscat pe Hutchins și Souza. 

Acuzațiile se îndreaptă momentan către Dave Halls, asistent regizor, și Hanna Gutierrez, armurier. Ambii au dat dovadă de neglijență pe platourile de filmare, nu numai acum, ci și la alte proiecte în care au fost implicați. Împotriva lui Halls au fost mai multe plângeri de-a lungul timpului, legate de siguranța la filmări, dar și de comportamentul său nepotrivit. Acesta avea obiceiul să nu respecte protocoalele de siguranță pentru utilizarea armelor și pirotehnicii. 

Și despre Hannah Gutierrez au apărut informații care o pun într-o lumină nefavorabilă: aceasta a fost văzută oferind o armă unei actrițe de 11 ani pe platou. “Nu era foarte atentă cu armele, le flutura peste tot. De câteva ori am văzut-o încărcându-le într-un mod în care nu mi s-a părut deloc sigur”, a spus o sursă apropiată acesteia.

Ce șanse sunt ca Alec Baldwin să fie pus sub acuzare

Daily Mail a contactat un avocat de top pentru a explica situația din punct de vedere legal. Astfel Jamie White, avocat de drept penal, dar și civil, spune că cel mai în măsură să ajungă după gratii este cel care a pregătit arma.

“Dacă lucrurile rămân așa cum au fost prezentate până acum, Baldwin nu va fi acuzat de act intenționat de violență. Totuși, nu este exclus să fie acuzat de neglijență. Sunt mult mai multe detalii care nu au fost încă descoperite”, a spus avocatul.

“Dacă Baldwin sau altă persoană au dat dovadă de neglijență, cu siguranță vă avea loc un proces civil. Însă în ceea ce privește acuzațiile penale, aici lucrurile sunt mai complicate. Nu cred că era treaba lui Baldwin să pregătească pistoalele”, a mai spus White. 

“Ca și actor, Alec Baldwin nu poate fi tras la răspundere, pentru că el a avut încredere în ceva ce a fost anterior verificat de responsabilul de recuzită. Însă, în calitate de producător al acestui film,  Baldwin are mai multa răspundere – depinde însă dacă este doar un investitor sau are un rol mai activ în producerea filmului”, a mai explicat avocatul.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni